Gratis bröllop 2018/2019

 Nu är det dags igen! Varje år fotograferar vi ett bröllop pro bono (dvs gratis)!

Vi är på jakt efter att fotografera ett unikt drömbröllop! Är ni brudparet vi söker? Läs vidare nedan och skicka in er ansökan idag!


 

VILKA ÄR NI?
Ett härligt par som planerar att gifta er (i Sverige eller utomlands) under 2018-2019. Vi tror att ni som par är kärleksfulla och inte har några problem med att visa era känslor för varandra framför kameran. Ni söker efter en fotograf för att dokumentera er viktigaste dag och förstår vikten av bra bilder. Ni planerar ett unikt, gärna otraditionellt bröllop med ett speciellt tema, gärna bohemiskt, på en cool plats. Du som brud kanske har blomsterkrans eller blommor i håret, men inte nödvändigtvis en vit klassisk brudklänning. Brudgummen funderar förmodligen på att ha annan färg än svart på kostymen. Ni älskar, precis som vi, brudbuketter som är vilda och har lagt mycket tid på planering av färger, tema och detaljer! Liksom våra andra brudpar är ni inte rädda för att ge er ut en bit i naturen för att få möjlighet att fotograferas i de vackraste landskapen under vår porträtt-session, och är solen framme framåt kvällen smiter ni gärna med oss ut för att fotograferas i kvällsljuset!
Stämmer önskemålen helt eller delvis in på er så kan ni vara brudparet vi söker, tveka inte att kontakta oss!


VI GER ER
Mathilda & Fredrik – Två professionella fotografer i ett team som med mycket erfarenhet och utvalda medlemmar i  ”Sveriges bästa bröllopsfotografer” fångar och återberättar er kärlekshistoria. Läs mer om vilka vi är och se mer av våra bilder genom att utforska vår hemsida www.photodesign.nu eller instagram @photodesignbymf

– Er bröllopsdag dokumenterad, från 5-8 timmar
– Ni får Alla bra bilder från dagen på ett vackert usb-minne, högupplösta
– Bilderna i både färg och svart/vit
– Ett Onlinegalleri att dela med familj och vänner

Värde upp till 38.000kr


ANSÖK IDAG!

Vi tar endast emot att begränsat antal bröllop varje år och datumen för 2018 är snart uppbokade, så dröj inte med att kontakta oss! I er ansökan skriver ni en personlig text om vilka ni är och era tankar kring det kommande bröllopet, så som ceremoni/vigsel, klädsel, hår, blommor, färger, miljöer etc. Vi fastnar för bröllop som överensstämmer med oss både visuellt och känslomässigt.  Vi är så nyfikna på att höra om allt om er! Inget bröllop är för litet, för stort, för nära eller för långt bort. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort!

 

ANSÖKAN

AVSLUTAS 10:e DECEMBER 2017
OBS, Photodesign erhåller sig rätten att inte välja ett par om det inte överrensstämmer med lediga datum eller de önskemål och värderingar som efterfrågas. Det utvalda paret har möjlighet att uppgradera sitt paket eller köpa till album/prints, enligt ordinarie prislista. Ni godkänner att bilderna får användas på fotografens hemsida och i dess marknadsföring. Ni kan gifta er varsomhelst i världen men den faktiska kostnaden för resor/boende tillkommer t/r.