Photodesign_anpassad_emeli

Vi hade den stora äran att följa stockholmsparet Emeli & Daniel under deras fantastiska bröllopsdag. Vigseln ägde rum mitt bland de vackra sanddynorna i Mellbystrand. Trots lite regn och blåst lyckades vi precis hinna med både porträtten och vigsel innan himlen öppnade sig helt. Eftermiddagen och kvällen fortsatte med middag och fest på Strandhotellet, där vi lämnade paret vid midnatt. Nedan finns ett urval bilder från dagen.    
Brudpar: Emeli & Daniel
Datum: 9 Augusti 2014
Plats: Mellbystrand, Halland
Fotografering: Heldag

 

 


01203040506070809101112131415161717(1)181920212223

 

Vi anlitade Mathilda & Fredrik till vårt bröllop och hade ingen anknytning till dem före bröllopet, tipset kom via ett bröllopsforum och det är ju alltid en chansning när man inte vet vad man kan förvänta sig. Resultatet är att vi är sjukt nöjda! Mathilda & Fredrik har verkligen visat stort engagemang från början till slut, i allt från planeringsmöten till slutleverans av bilder. De jobbar väldigt bra ihop och det var ett stort plus att ha två fotografer under en sån speciell dag när man inte vill missa att dokumentera något.
Utöver arbetet med vår stora dag har de visat engagemang i så mycket mer, t.ex. kommit med egna idéer när våra tagit slut, varit flexibla och tillmötesgående med våra önskemål, varit proffsiga i sitt bemötande och verkligen lyssnat på vad som har varit viktigt för oss som kunder.
Sen gillar vi hur de redigerat bilder med en mjuk och fin framtoning och all energi de har lagt på att sätta ihop vårt bröllopsalbum. 
När bilderna sedan levererades kom de inte bara i ett paket, utan ett som var omsorgsfullt inslaget med tyll och vackra band. Vi rekommenderar varmt Mathilda och Fredrik vidare till andra (bröllopspar) och önskar dem all lyck i sin fortsatta karriär med Photodesign!

– Emeli & Daniel