Fotoböcker

photodesign_fotobok4
De finaste bilderna från er bröllopsdag förtjänar en plats i ett vackert album! På ett usb-minne gör de ingen nytta och vi vill hjälpa er en bit på vägen med att faktiskt göra något fysiskt av era minnen redan från början. I våra bröllopspaket, från 12 timmar och uppåt, ingår därför en bok i storlek 20x20cm med 10st uppslag (20 sidor) – perfekt för att återberätta er dag! Våra album är exklusiva med tjocka sidor och lyxigt omslag i linne.

Tillsammans hjälps vi åt att komma fram till ett utseende ni är nöjda med! Bland det första ni får se från er dag är just ett utkast på fotoboken. Den sammanfattar er dag eller delar av er dag men kan även fyllas av bara porträttbilder på er. Vi gör ett förslag med de bilder vi tycker är bäst och uppdaterar sedan boken efter era önskemål. Ni får möjlighet att ta bort, byta ut eller lägga till fler bilder. Kanske är det även så att ni vill lägga till fler sidor för att få med ännu mer i boken, då går det självklart också bra. Se pris för extra sidor. När ni är 100% nöjda skickar vi boken till tryck!

Många väljer att tacka familj, vänner eller brudfölje med en gåva och vad passar inte bättre än ett exemplar av er fantastiska bok! Vid tillägg av fler böcker i samband med er beställning får ni ett specialpris på kopior med samma design.


PRISER – tillval vid beställning av fotoböcker

20×20 – 10 uppslag
1:a boken (ink design) – 5000 SEK
Kopior – 2500kr/st
Denna bok ingår i bröllopspaketen.


30×30
– 10 uppslag
1:a boken (ink design) – 6500 SEK
Kopior – 3500kr/st


Extra uppslag
– 400kr/st (2 sidor)

Läs mer om vad som ingår i våra bröllopspaket:
USB-minne med ALLA bilder
Fotobok
Onlinegalleri att dela med familj & vänner