FOTOGRAFER, FÖRÄLDRAR,
FÖRLOVADE & BÄSTA VÄNNER!


Foto: Per Henning

Photodesign

Tillsammans har vi världens bästa jobb, att fånga och återberätta livets viktigaste dagar. Precis som varje brudpar är unikt är även ert sätt att kramas, pussas och hålla hand. Vi vill därför berätta Er historia – bara naturligt, avslappnat och med äkta kärlek.

Med oss som fotografer på er bröllopsdag kan både ni och gästerna slappna av, njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som vi får göra vårt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen!

Vi utgår från Skåne men reser över hela världen för våra brudpar. Inget bröllop är för litet, för stort, för nära eller för långt bort.

Två fotografer

Fördelarna med att ha två fotografer på ditt bröllop är många. Vi är båda två utbildade fotografer och har erfarenhet från många bröllop tillsammans, vi känner varandra väl och har utarbetade tekniker och en väl bakomliggande planering för hur vi går tillväga i vårt arbetssätt. Tillskillnad från en fotograf kan vi som två fotografer täcka mer av bröllopsdagen och återberätta er dag som en mer fullständig helhet.

Från bröllopsdagens morgon kan vi följa brud och brudgum på varsitt håll under olika förberedelser. Under porträttfotograferingen assisterar vi varandra, i allt från planering till utförande, och hjälps åt för att uppnå det bästa resultatet. Vid vigseln arbetar vi utifrån varsin vinkel och fångar all ögonblick med en mängd olika variationer som är omöjlig att få med bara en fotograf. Resterande delar av dagen kan en av oss tex fotografera dekorationerna i festsalen, samtidigt som den andre håller sig i närheten av brudparet för att inte missa något av de samtidigt pågående aktiviteterna.

 


Foto: Per Henning

Vår historia

Vårt samarbete startade i USA, närmare bestämt i paradiset Santa Barbara i Kalifornien, där vi båda studerade fotografering. Där blev vi ett par och upptäckte att vi hade en gemensam dröm om att få arbeta med de vi älskar mest! Sedan dess har vi jobbat som ett team, en duo där vi slagit samman våra inviduella kvalitéer.
Idag arbetar vi heltid med fotografering och fotograferar bröllop året runt. Tillsammans har vi förevigat över 100st bröllop!

Tillbaka i Sverige stationerade vi oss i Helsingborg där vi nu njuter av livet som egenföretagare och föräldrar till våra underbara barn. Mestadels av vår lediga tid spenderas såklart med dem tillsammans som en familj. Vi älskar att resa, göra utflykter och är gärna ute mycket i naturen med familj och vänner. Som nyblivna husägare och ett gemensamt intresse för inredning går ofta den resterande tiden åt att fixa med saker i hemmet. Träning är också en viktig del av vår fritid och Fredrik tränar Thai boxning och Mathilda Bodybalance/yoga.

Mathilda

Född och uppväxt i Linköping
Utbildad fotograf i USA (SBCC)
Svensk examen i projektedning inom grafisk design och webbdesign
Om vardagarna retuchör och stylist på nordens ledande e-handelsföretag

Fredrik

Född och uppväxt i Helsingborg
Utbildad fotograf i USA (SBCC)
Svensk kandidatexamen i Marknadsföring
Fotograferar om vardagarna exklusiva bostäder (åt Valvet mäklarfirma) och inredning, se mer här www.ainteriorsaga.com

 Recensioner

Så här säger våra kunder om oss

 

Mathilda och Fredrik, Stort tack för era fantastiska bilder!
Inte nog med att bilderna är perfekta, ni är så trevliga och oerhört professionella.
Ni fick oss verkligen att känna oss naturliga, lyckliga och lugna under vår stora dag.
Vi kommer att rekommendera er till alla vi känner. Bästa hälsningar, från ett mycket nöjt brudpar!

– Linda & Tim

Att vi valde just er till vårt bröllop kändes som en självklarhet när vi tittade på er bilder, och vi ångrar inte en sekund av vårt val!
Bilderna blev precis som i hade tänkt oss, och lite till!
Vi kanske stöter på varandra framöver, det hade varit trevligt att träffa er igen.
Vi tyckte ni kändes som ett par riktigt härliga människor!

– Sara & Tobias

Mathilda och Fredrik var våra drömfotografer så att de fotade vår stora dag nu i november var en egen dröm som gick i uppfyllelse. De är oerhört professionella i sitt bemötande och sitt sätt att arbeta med oss kunder på. Vi längtar massor efter att se alla bilder men på det sätt som de fick oss att slappna av framför kameran och vara oss själva på kan det inte bli fel. Vi rekommenderar dem varmt för de fångar verkligen ögonblicken som man kan drömma sig tillbaka till för att verkligen minnas. Det är bara ren och skär lycka rakt igenom!

– Sabina & Anders

Vi anlitade Mathilda & Fredrik till vårt bröllop och hade ingen anknytning till dem före bröllopet, tipset kom via ett bröllopsforum och det är ju alltid en chansning när man inte vet vad man kan förvänta sig. Resultatet är att vi är sjukt nöjda! Mathilda & Fredrik har verkligen visat stort engagemang från början till slut, i allt från planeringsmöten till slutleverans av bilder. De jobbar väldigt bra ihop och det var ett stort plus att ha två fotografer under en sån speciell dag när man inte vill missa att dokumentera något.
Utöver arbetet med vår stora dag har de visat engagemang i så mycket mer, t.ex. kommit med egna idéer när våra tagit slut, varit flexibla och tillmötesgående med våra önskemål, varit proffsiga i sitt bemötande och verkligen lyssnat på vad som har varit viktigt för oss som kunder.
Sen gillar vi hur de redigerat bilder med en mjuk och fin framtoning och all energi de har lagt på att sätta ihop vårt bröllopsalbum.
När bilderna sedan levererades kom de inte bara i ett paket, utan ett som var omsorgsfullt inslaget med tyll och vackra band. Vi rekommenderar varmt Mathilda och Fredrik vidare till andra (bröllopspar) och önskar dem all lyck i sin fortsatta karriär med Photodesign!

– Emeli & Daniel