bröllop på Rosenlunds gård

På ett lavendelfält i Provence förlovade sig Cecilia & Oskar och sedan dess har bröllopsplanerna varit igång. Paret som bor i Stockholm valde att gifta sig nere i Skåne, på  fantastiska Rosenlunds gård i slutet av maj 2017. Dagen bjöd på den första riktiga sommarvärmen med strålade sol och härlig grönska.

Bröllopsdagens förberedelser startade i centrala Helsingborg på Grand Hotell, där Mathilda mötte upp vackra Cecilia och hennes tärnor. Fredrik fick hänga med Oskar och hans bestmen, vilket var extra roligt då de känt varandra från uppväxten.

Paret anlända till Rosenlunds gård, utan för Helsingborg, där resterande del av dagen spenderades med familj och vänner. En idyllisk gård – perfekt för bröllop. Vädret möjliggjorde en utomhusvigsel framför en av gårdens vackra byggnader och efteråt serverades tårta och dryck innan brudparet smet iväg med oss för en porträttfotografering i närliggande miljö.  Att servera tårtan redan under dagen tyckte vi var en riktigt bra idé! Många gånger serveras den sent på kvällen/natten då gästerna är mätta efter middagen… och dessutom är ju ljuset såå mycket bättre att fotografera i under dagen!

Middagen serverades i den renoverade gårdsladan. En otroligt mysig lokal med bjälkar i taket och ena gaveln har ett stort fönsterparti med vacker grönska som utsikt! Här lämnade vi sedan gänget som fortsatte sin magiska bröllopsfest i den ljumna sommarkvällen.

Förberedelser: Grand Hotell, Helsinborg
Hår & Makeup: Madsen hair and makeup, Helsingborg
Brudens klänning: La sposa by pronovias
Blommor: Cecilia Sjölin
Brudgummens klädsel: Brown’s tailor, skräddarsydd kostym
Slips: Drake’s
Klocka: Frederique Constant
Ringar: Brudens ringar från engelbert, brudgummens från butikens (carat) guldsmed
Plats för bröllop: Rosenlunds gård, Mörarp


Leave a reply