Vigsel i Helsingborg

Vad roligt att ni tänker gifta er en vardag i Helsingborg!
Detta koncept är för dig som planerar att ha ett mindre bröllop, kanske med vigsel på rådhuset i Helsingborg.
Bara för att er vigsel är liten är den inte mindre viktig och förtjänar att förevigas på bästa vis! 

Vi vill göra det lättare för dig som INTE planerar ett stort bröllop med hundratals gäster, men som fortfarande vill ha bra kvalitet och otroligt vackra bilder att se tillbaka på. Naturligt, vackert och med äkta kärlek. För oss är det viktigt att hålla det enkelt, så att alla som vill har möjlighet att få en av de viktigaste dagarna i livet förevigad! 

Nedan har vi sammanställt all information ni kan tänkas behöva, tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!
OBS Paket går enbart att boka Måndag-Fredag och för bröllop i Helsingborg 2018. 
Letar du efter bröllopsfotograf till ett större bröllop eller för bröllop en helg se www.photodesign.nu

Detta får du

30 min porträttfotografering i Helsingborg
En fotograf
Konsultation via mail/telefon
ALLA bra bilder högupplösta, digital leverans
Onlinegalleri att dela med familj & Vänner 

– Pris: 3.000kr –

Tillval: Fotografering av vigsel i Helsingborg + 3000kr, Fotografering kvällstid + 2000kr, leverans på USB-minne +2000kr, efterbeställningar (be om prislista)

 skicka

skicka en förfrågan!

Ni har kikat runt på vår hemsida och älskar det ni ser. Börja med att fyll i formuläret nedan, så utförligt som möjligt för att fråga om vi är lediga på ert datum.
Observera att ”Vigsel i Helsingborg” endast är tillgängligt i Helsingborg Måndag-Fredag.

boka

boka oss!

Är vi tillgänga på ert datum och allt känns som en ”perfect match” mellan oss som fotografer och er som brudpar går vi vidare till bokning! Det går ej att preliminär boka, utan det är först till kvarn som gäller.  För att boka betalar ni in en bokningsavgift på 30% av det totala beloppet och vi skriver avtal på vad vi kommit överens om. Detta som en trygghet för bägge parter, att ni har valt oss som fotografer och att vi har låst ert datum i vår kalender. När detta är färdigt är allt bokat och klart!  Fakturan med det resterande beloppet betalas in innan bröllopsdagen. Betalningen går att dela upp om ni önskar, bara fråga oss så hittar vi en lösning för er!

vanta

Planering

I paketet ingår konsultation över telefon eller mail, vi hjälps åt att hitta en vacker plats för er portättfotografering i Helsingborg. Vi pratar mer om er och era tankar/önskemål inför fotograferingen.
Givetvis får ni maila eller ringa oss om det dyker upp fler frågor eller bara vill bolla idéer med oss generellt gällande bröllopet.

 

brollop

Er bröllopsdag

Vi möts upp i Helsingborg på bestämd plats och tid där vi dokumenterar och förevigar er kärlek till varandra.
Ni kan slappna av och njuta av stunden tillsammans medans vi gör vårt jobb att fånga er på bästa sätt.

leverans

Era bilder

Medan ni njuter av de härliga minnen ni har från dagen, sätter vårt arbete framför datorn igång! Bilderna genomgår en grundläggande redigering och levereras i både färg och svart/vit. När bilderna börjar bli klara får ni tillgång till ert onlinegalleri, där ni kan återuppleva dagen för första gången men även dela med er av era fantastiska bilder till familj/vänner online. Härifrån kan ni även ladda hem era högupplösta bilder och ni kan direkt börja använda dem för att framställa egna utskrifter och förstoringar. Bilderna levereras enbart digitalt.
Önskar ni professionella produkter som fotoböcker, tavlor och prints kan vi även hjälpa er med detta.


2


Bokningsförfrågan

 

Skicka din förfrågan till oss idag! Vi återkommer med svar inom 24h. Först-till-kvarn gäller, det går ej att preliminärboka.
Bokningen är genomförd först när ett kontrakt är signerat och bokningsavgiften (30% av paketpriset) är inbetald. Kontakta oss via formuläret nedan eller på hello@photodesign.nu

bouquet2