Ett bohemiskt bröllop med otroligt välvalda och vackra detaljer.

Jenni är en drömbrud för oss fotografer, inte bara för att hon är otroligt vacker utan även för den passion och glädje hon lagt ner i sin planering av ett bohemiskt bröllop. Tacksamt har vi fått fina meddelanden med uppdateringar och bilder under planeringens gång, vilket ledde till att när vi väl träffades kändes det som att vi redan kände varandra!

Henna, rökbomber och massor med kärlek.

Morgonen inleddes med förberedelser på Idingstad säteri där bruden och hennes tärnor målades med vit henna inför den stora dagen. I anslutning till förberedelserna ägde även brudparets första möte rum.  “Vi är ju inte sådär nykära som andra brudpar som gråter när de ser varandra under första mötet, vi har ju varit tillsammans länge och har två barn. Så det kommer ju vara som att vi träffar varandra som vanligt.”, var Jennis ord precis innan mötet ägde rum. Om hon då visste hur fel hon skulle ha. Varken hon eller Nils kunde hålla tillbaka känslorna! Tårar, skratt, lycka och glädje genomsyrade dagen från morgon till kväll. Omgivna av familj och vänner gifte sig sedan Jenni & Nils i en  skogsglänta, precis nedanför ladan på Sandviks Herrgård där middagen sedan ägde rum.
Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva ett bohemiskt bröllop som detta uppe i Linköping, Östergötland är underbart! Vi är otroligt glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Brudparet säger:

Mathilda var med oss under hela bröllopsdagen och vi är 110 % nöjda! Hon är varm, lugn, vänlig, diskret, professionell och hjälpte oss/kom med tips vid poserandet så att vi lyckades slappna av. Att dessa fotografers bildstil är vacker och att deras färgsättning/redigering är toppen behöver jag ju egentligen inte skriva för det ser förhoppningsvis folk själva. Tack för att du, Mathilda, var med oss och förevigade vår dag..


Brudpar: Jenni & Nils
Datum: 29 Juli 2017
Plats: Stjärnorp, Linköping
Fotografering: 10 timmar


 
Hår: Ida Törnroth Make-up: Emmelie Abelsson Klänning: LaceBridal   Skor: Pier one  Blommor: Adolfsnäs handelsbod (brudparet band kransar och blommor själva)  Henna: Marias Henna Art // Brudgum Klädsel: Byxor – Drdenim , skjorta – H&M  Hängslen – H&M  Skor: Vagabond Klocka: Calvin Klein // Hotell: Idingstad Säteri  Ceremoni/Middag: Sandviks Herrgård  Catering: Vreta kloster Goflklubb Tårta: Emelie Staaf