Bröllop Hovshallar

Bröllop Hovshallar i Skåne. Lördagen den 15 September bjöd på bröllop mellan vackra Anna & Finn på Hovshallar i Skåne. Själva ceremoni hölls ute på Hallands väderö ute i den vackra naturen med havet som bakgrund.

Att samla vänner och familj för bröllop på Hovshallar är verkligen något extra! Brudparet som bor i Tyskland fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne för sina gäster. Efter mingel på Hovshallar restaurang gav vi oss ut i naturen för porträttfotografering i kvällsljuset. Det bästa med Hovhallar är att de fantastiska miljöerna finns så nära! Bara några meter utanför själva lokalen finns så vackra miljöer åt alla håll! Klippor, coola buskar och magisk utsikt!

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att vi har haft möjlighet att föreviga.
Här kommer en liten sneak peak från dagen…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Hovshallar eller Hallandsväderö – Skåne eller någon annanstans i världen,skicka din förfrågan till oss idag!
Se information och priser här.

Bröllop Hovshallar skåne Bröllop Hovshallar skåne Bröllop Hovshallar skåne Bröllop Hovshallar skåne Bröllop Hovshallar skåne

Leave a reply