Bröllop i Bullerbyn med fantastiska färger

Vi älskar otraditionella bröllop! Sara & Joel hade ett bohemiskt bröllop med otroligt välvalda och vackra detaljer, dagen bjöd på sååå mycket kärlek och glädje. När vi första gången pratade med Sara & Joel över Skype hade de redan en tydlig bild av hur färgerna skulle fånga känslan av bröllopet  “Mycket grönt, lite ljust rosa tillsammans med det varma och murriga vinröda och lila, och ett litet stänk av blått i kontrast till brudens hår.” – resultatet blev helt magiskt!

Ceremoni i kohage, blomster och massor med kärlek.

Eftersom brudparet älskar att vara ute i naturen föll det sig naturligt att den borgliga vigseln skulle ske utomhus, i en kohage , mitt i den småländska Astrid lindgren- idyllen. Där fick kärlek och den akustiska musiken stå i centrum. Ett par hundra meters promenad från där ceremonin hölls ligger själva bullerbyn med sin fina rustika dansloge. Där brakade middagen loss med god buffé, ihopsnickrad bar, mycket dans och lekar.  Utsmyckningen bestod av vackra björkar och vilt blomster tillsammans med ljusslingor i taket och mässingsljusstakar på borden, som ni kan se nedan var det helt galet vackert! brudbuketten var vild och vacker precis som brudens eldiga lockiga hår, som även det såklart smyckades med blomster!

Sara & Joel fick en oförglömlig dag som verkligen levde upp till alla deras förväntningar och lite till.
Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva ett bröllop i Bullerbyn, Småland är underbart!  Vi är otroligt glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Brudparet säger:

Mathilda och Fredrik, vi är så glada och tacksamma över att just ni fotade vår stora dag! Ni är så duktiga, proffsiga, härliga och fick oss att slappna av framför kameran. Och vilket öga för detaljer! Vi är så nöjda och vill rekommendera er till alla som vill ha fantastiskt fina bilder som minne! TACK!


Brudpar: Sara & Joel
Datum: 8 Augusti 2017
Plats: Bullerbyn, Småland
Fotografering: 6 timmar


Hår/Make-up: Hampus Bergander Klänning: Jeane Design Skor: Swedish haspens Örhängen: Caroline Svedbom Blommor: Butik botanik // Brudgummens klädsel: Hugo Boss Fluga: Neckwear.se  Skor: Ten points Klocka: Kompass Ringar: Shalins/ Hallbergs // Lokal: Danslogen i Bullerbyn