Bröllop på Örenäs slott

Lördagen den 4 Augusti bjöd på bröllop mellan vackra Sara-Maj & Pierre-Yves på Örenäs Slott strax utanför Helsingborg i Skåne. Bröllop på Örenäs slott är otroligt vackert med fin natur runt om och vackra och romantiska lokaler.  Mathilda anlände lagom till vigseln som denna varma och soliga sommar dag hölls i Örenäs slottsträdgård med utsikt över havet.

Att samla vänner och familj för bröllop på Örenäs är verkligen något extra! Brudgummens familj kom från Frankrike och de fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne.
Efter vigseln åkte vi ca 5 min med bil från slottet för att komma till de vackra “Hilleshögs dalar” eller även kallade “Glumslövs backar”, med magnifik utsikt som påminner om utlandet. Vi avslutade även med några porträtt på framsidan av slottsparken. Middagen hölls i det vackra lokalen “Tranchellen”, på slottets övervåning med utsikt mot havet. Här fick paret en fantastisk kväll med nära och kära.

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga. Här kommer en liten sneak peak från dagen…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Örenäs Slott – Helsingborg eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag! Se information och priser här.

Leave a reply