Bröllop på Sofiero

Bröllop på Sofiero slott i Helsingborg. Lördagen den 22 September bjöd på bröllop mellan vackra Helena & Andreas på Sofiero i Skåne. Själva ceremoni hölls i Vikens kyrka, stax utanför Helsingborg. En väldigt ljus och trevlig kyrka med vackra lokaler. Vi hade extremt tur med vädret hela dagen, stormen Knud beräknades ställa till med oväder och det blåste en hel del, men varje gång vi var utomhus sken solen och så fort vi gick in passade regnet på att vräka ner! Och så pendlade det hela dagen!

Att samla vänner och familj för bröllop på Sofiero slott är verkligen något extra! Brudparet som bor i London fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne för sina gäster. Efter vigseln åkte vi till slottsträdgåden där vi fotograferade brudparets porträtt. Det bästa med Sofiero är att slottsträdgården är fantastiskt vacker och erbjuder så många olika miljöer på samma ställe! Blommor, grönska, växthus och massor med vackra platser.

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att vi har haft möjlighet att föreviga.
Här kommer en liten sneak peak från dagen…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Sofiero – Helsingborg, Skåne eller någon annanstans i världen,skicka din förfrågan till oss idag!
Se information och priser här.

Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg Bröllop på Sofiero i Helsingborg

Leave a reply