Emelie & Robert

Bröllop på Sofiero gård Helsingborg.

Tisdagen den 28 Maj bjöd på bröllop på Sofiero gård mellan vackra Emelie & Robert i Helsingborg, Skåne.

Vi blir alltid lika glada när vi får möjlighet att fotografera ett bröllop i vår egen stad. Sofiero gård är en av de finaste lokalerna för bröllop här i Helsingborg. Man blir alltid lika överraskad när man kommer till ett guldkorn som denna plats precis utanför city. Ett lugn som på landet, fast med närhet in till stan. Sofiero gård är belägen nästan mitt emot Sofiero slott, men får inte förväxlas med varandra. Denna mysiga loge är perfekt för bohemiska och lantliga bröllop och stora fester. Med logens stora fönster och möjlighet för brudparet att själva inreda precis som de vill ha det. Emelie & Robert hade verkligen lyckats sätta en unik touch på lokalen och omgivningen med många fina detaljer!

Jag träffade först upp Emelie & Robert för porträttfotografering i den närliggande naturen, ett av brudparets favorit ställen i skogen. Vilken vacker plats! Med höga tallar och utsikt vid vattnet. Dagen fortsatte sedan med vigsel i den vackra och grönskande trädgården. Middagen och fest hölls sedan i den mäktiga logen. Ännu en sak som vi älskar med bröllop på Sofiero gård! Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje. Det är underbart att vara på en palats där allt finns nära och dessutom gör sig så bra på bild!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop i Helsingborg eller Sofiero gård  – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

 

TILLTALAS DU AV VÅRA BILDER

VILL DU BOKA OSS

TILL DITT BRÖLLOP?

SKICKA FÖRFRÅGAN