Karl & Mariella

Trädgårdsbröllop i Helsingborg

Lördagen den 22 Augusti bjöd på trädgårsdbröllop i Helsingborg mellan vackra Karl & Mariella.

Liksom många brudpar 2020 fick Karl & Mariella flytta fram sitt bröllop pågrund av den rådande pandemin. Många ställer sig frågan om det är möjligt att planera ett bröllop i corona-tider.  Karl & Mariella visade att det går det absolut att göra! De fick tänkta om från sina ursprungliga plan och anpassade bröllopet till ett mindre, men helt fantastiskt vackert, trädgårdsbröllop i Helsingborg. De hade lagt massor med tid på att bygga upp och dekorera sin trädgård till en helt egen “bröllopslokal”. Resultatet blev så bra!  Mathilda var med Karl & Mariella under större delen av dagen för att få med allt från förberedelser, vigsel, middag och avslutning med fotografering i kvällsljuset.

Här kan du läsa mer om våra tips när det gäller att planera bröllop vid corona. 

Vigseln ägde rum i Raus Kyrka där det var begränsat med gäster och extra avstånd mellan dem. I övrigt flöt vigseln på precis som vanligt! Efter vigseln fotograferade vi porträtt vid Råådalen som ligger alldeles sidan om kyrkan och där efter åkte vi tillbaka hem till Karl & Mariella där gästerna redan minglade.  Middagen drog igång i den vackra trädgårdsmiljön.  Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra – och vilken lyx att ha den precis utanför sitt eget hus! Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Kullaberg eller i Mölle  – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

 

TILLTALAS DU AV VÅRA BILDER

VILL DU BOKA OSS

TILL DITT BRÖLLOP?

SKICKA FÖRFRÅGAN