Bröllop på Stallgården.

Onsdagen den 25 Juli bjöd på bröllop mellan vackra Josephine & Thomas på Stallgården  strax utanför Vellinge i Skåne. Bröllop på Stallgården är otroligt vackert med fin natur runt om och vackra rustika lokaler. På Stallgården finns verkligen ett perfekt helhets koncept för bröllop, med allt från förberedelser till ceremoni, mingel, middag och fest. Mathilda anlände till förberedelserna där Josephine & Thomas gjorde sig i ordning i varsin del av huset. Ett vackert rum för bruden med tärnor och en riktig mancave för brudgummen och hans marskalker.

En varm sommardag i Skåne

Att samla vänner och familj för bröllop på Stallgården är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt varm dag, en av årets varmaste, med mycket kärlek och glädje. Vigseln hölls på baksidan av gården vid pergolan, med vackra ängar som bakgrund. Runt om gården fortsatte vi sedan för porträttfotografering och sedan mingel på den fina innegården. Det är underbart att vara på en palats där allt finns nära och dessutom gör sig så bra på bild!

Med tanke på värmen var det skönt att middagens hölls i det något kallare vita stallet med fönster för att till kvällen sedan flytta över till den stora mäktiga ladan för att fortsätta med brudvals, tårta och fest. Vilken lokal! När mörkret fallit, lamporna sken och festen var i fullgång var det forfarande lika ljummet utomhus och gästerna njöt av den fina sommarkvällen.

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Stallgården – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag! Se information och priser här.


Brudpar: Josephine & Thomas
Datum: 25 Juli 2018
Plats: Stallgården i Vellinge
Fotografering: 12 timmar


Hår: www.prettydarling.se  Make-up: Bruden  Skor: & other stories  Jacka: Forever Us   Blommor: Pamela – Flowernail  // Brudgum Klädsel: The Tailoring Club  Skor: Vagabond  // Hotell: Stallgården i Vellinge  Ceremoni/Middag: Stallgården i Vellinge  Catering: Pembert & Gustavsson Tårta: Pamela – Flowernail