Sneak Peak – bröllop på Ellinge slott

Lördagen bjöd på bröllop på Ellinge slott mellan Ronja & Jola. Mathilda fick vara med brudparet hela dagen från morgon till kväll. Det känns alltid extra pirrigt men även som är stor ära när någon av brudparet själva är just bröllopsfotograf. I det här fallet bruden, Ronja, och det märktes extra tydligt genomgående under dagen i form av både planering och dekorering. Brudens favorit färg var röd, en mycket vacker färgklick som fanns med i alla detaljer. I allt från blommor, skor, fluga och ring.

Bröllop på Ellinge slott är otroligt vackert, vi fotograferade förberedelserna på slottet för att sedan fortsätta med porträtt i slottsparken. Efter utomhus vigsel fortsatte dagen med mingel och middag/fest på Ellinge slott. En varm och solig dag med mycket kärlek och glädje. Vi hade även turen att solen kikade fram under kvällen, som annars var rätt molnig.. vi passade då på att ge oss ut på fälten precis i anslutning till festlokalen på Ellinge slott.

En oerhört känslofylld dag som jag är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga. Här kommer en liten sneak peak från dagen…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Ellinge slott eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag! Se information och priser här.

Leave a reply