Strandbröllop

Lördagen den 11 Augusti bjöd på strandbröllop mellan vackra Tove & Philip på Lomma Beach (Lomma Beach House) i Skåne. Bröllop på stranden är otroligt vackert med fina färger och vackra sanddynor.  Mathilda anlände strax innan vigseln, när ett extremt åsk och blixt oväder drog in över stranden. Gästerna fick ta skydd under ett tält, men stämningen var fortfarande på topp! Bara några minuter senare sken solen igen och vigseln kunde börja.

Att samla vänner och familj för strandbröllop är verkligen något extra! De skånska stränderna är så vackra och passar perfekt för strandbröllop – oavsett väder. Det gäller bara att vara förberedd på att vädret i Sverige alltid kan överraska. Brudparet hade fixat vackra skyltar och dekorerat för att göra platsen magisk! Och det bästa av allt – att redan vara mitt ute i detta fantastiska landskap gjorde att vi inte behövde gå mer än några meter från platsen under porträttfotograferingen! Som tur var höll sig regnet borta under vigsel, mingel och porträtt – men visst blev det läckert med den dramatiska himlen!

Middagen hölls även den på stranden i ett fint tält, vackert uppdukat, med utsikt över sanddynor och vattnet. Här fick paret en fantastisk kväll med nära och kära.

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga. Här kommer en liten sneak peak från dagen…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar strandbröllop – på Lomma strand eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag! Se information och priser här.

Strandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåneStrandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåne Strandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåne Strandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåne Strandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåne Strandbröllop Lomma beach house Bröllopsfotograf skåne

Leave a reply