USB-minne

12 3
Den slutgiltiga leveransen för alla våra bröllopspaket är ett USB-minne med samtliga bilder från bröllopsdagen. Detta levereras till brudparet i en vacker träask. Vi bjuder även på några fine art utskrifter av högsta kvalitet, som en gåva från oss.

Hur många bilder får brudparet?
Med “alla bilder” menar vi de bästa bilderna från de timmar vi är med under bröllopsdagen. Vi eftersträvar att hålla en så hög kvalitet som möjligt, därför är det endast bilder som håller denna kvalitet som levereras.  I avtalet vi skriver mellan brudpar och fotograf står att vi ska leverera ca 30-60 bilder/timme. Vi vet att alla har olika smak, en bild där vi eller någon annan tycker att ni är supervackra kanske inte är den bilden där ni själva känner er bäst på. Därför tycker vi att det är viktigt att kunna ge er en så stor variation av bilder som möjligt där ni inte behöver begränsa er till att välja ut ett fåtal bilder som ska ingå. Vi vill att ni ska kunna se tillbaka på er dag som en helhet! Vi jobbar med “storytelling” och bilderna är noga utvalda för att återberätta dagen på bästa sätt. Till bilder som inte håller denna kvalitet räknar vi tex ofrivilliga blinkningar/grimaser eller där personen i bild helt enkelt inte fastnat.

Vilken typ av bilder kan vi förvänta oss?
Varje brudpar är unikt, liksom sättet att kramas, pussas och hålla hand. Vi vill berätta Er historia – bara naturligt, avslappnat och äkta kärlek. Givetvis finns vi där och guidar er igenom vår porträtt session, ser till att allt ser bra ut och ger er riktlinjer i form av viss posering, men vi vill inte lägga oss i för mycket hur just NI är. Detta för att fånga er så naturligt som möjligt i olika moment, vår stil är dokumentär och vi ber därför tex aldrig våra brudpar att titta in i kameran. Vi jobbar så diskret vi kan under hela dagen och dokumenterar allt, som vi ser, sker under tiden vi är på plats.

Redigerar ni alla bilder?
Ja! Vi vill såklart sätta vår egen touch på dem. Vi börjar alltid med en grundläggande redigering i form av ljus, kontrast, färgbalans mm. Vår bildstil är skarpa bilder med fokus, dova färger och mjuka toner.  Vi resonerar som så att om det är en mörk dag, ja då blir bilderna naturligt lite mörkare – och tvärt om.

Får man bilder även i svart/vit?
Vi bjuder på samtliga bilder i både färg och svart/vit. De svart/vita är precis som bilderna i färg redigerade bild för bild, för att återge en perfekt ton av ljus, skuggor och kontraster.

Hur får man använda bilderna?
På USB-minnet finns bilderna både anpassade för internet och för utskrift. Våra brudpar kan använda bilderna fritt och får därför bilderna i största möjliga format för att själva kunna skriva ut och de göra förstoringar man önskar. Bilderna får användas på internet och i sociala medier, med en by-line att det är vi som fotograferat, tex “Foto: www.photodesign.nu”.

Läs mer om vad som ingår i våra bröllopspaket:
USB-minne med ALLA bilder
Onlinegalleri att dela med familj & vänner