Pris & Info

Du kan välja att boka en av oss eller oss båda som ett team – oavsett så kommer vi att återberätta er kärlekshistoria på bästa möjliga sätt! Med oss som fotografer på er bröllopsdag kan både ni och gästerna slappna av, njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som vi får göra vårt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen! 
Nedan kan du läsa mer om våra upplägg och vad som ingår! Senast uppdaterad Augusti 2019. 


5 timmar

En fotograf (Mathilda)
Planeringsmöte
ALLA bra bilder från dagen
Onlinegalleri att dela med familj & Vänner 

22.000kr

8 timmar

En fotograf (Mathilda)
Planeringsmöte
ALLA bra bilder från dagen
Onlinegalleri att dela med familj & Vänner 

28.000kr

12 timmar

En fotograf (Mathilda)
Planeringsmöte
ALLA bra bilder från dagen
Onlinegalleri att dela med familj & Vänner 

35.000kr

12 timmar

Två fotografer (Mathilda & Fredrik)
Planeringsmöte
ALLA bra bilder från dagen
Exklusiv Fotobok
Onlinegalleri att dela med familj & Vänner 

50.000kr

Det här får du


Klicka på bilderna ovan för att läsa mer om vad våra brudpar får när vi levererar de färdiga bröllopsbilderna.
Här har vi även samlat de vanligaste frågorna gällande bilderna, fotoböcker och onlinegalleri.


skicka

skicka en förfrågan!

Ni har kikat runt på vår hemsida och älskar det ni ser. Börja med att fyll i formuläret nedan, så utförligt som möjligt för att fråga om vi är lediga på ert datum. Vi fotograferar endast ett begränsat antal bröllop varje år och det är viktigt för oss att personkemin mellan er som brudpar och oss fotografer stämmer överens och att vi är ”rätt” fotografer för er. Vi svarar gärna på frågor och hjälper er att komma fram till vilket paket som passar er bäst utifrån ert schema osv. Inget av paketen ovan som passar er? Beskriv era önskemål så skräddarsyr vi ett till er!
Vänta inte med att skicka en förfrågan – många är ute mer än ett år i förväg!

boka

boka oss!

Är vi tillgänga på ert datum och allt känns som en “perfect match” mellan oss som fotografer och er som brudpar går vi vidare till bokning! Det går ej att preliminär boka, utan det är först till kvarn som gäller.  För att boka betalar ni in en bokningsavgift på 30% av det totala beloppet och vi skriver avtal på vad vi kommit överens om. Detta som en trygghet för bägge parter, att ni har valt oss som fotografer och att vi har låst ert datum i vår kalender. När detta är färdigt är allt bokat och klart! Nu återstår en lång väntan och för er massor med planering inför den stora dagen. Ni får även tillgång till ett lösenordskyddat dokument, endast tillgängligt för våra brudpar, med tips och idéer som vi har samlat på oss under åren som bröllopsfotografer.

vanta

möte och planering

Ca 1 månad – 1 vecka innan bröllopsdagen är det dags för ett planeringsmöte, då har förmodligen alla tider och den sista planeringen inför bröllopsdagen blivit spikad. Antingen hörs vi via skype/telefon eller om ni har vägarna förbi Helsingborg så ses vi gärna över en fika! Vi pratar mer om er och era tankar/önskemål samt går igenom bröllopsdagen detaljerat. Givetvis får ni maila eller ringa oss om det dyker upp fler frågor eller bara vill bolla idéer med oss generellt gällande bröllopet. Fakturan med det resterande beloppet betalas in innan bröllopsdagen.

brollop

Er bröllopsdag

Nu är det äntligen dags! Vi har gjort en noggrann planering av er dag och ni kan känna er helt trygga med att överlämna fotograferingen åt oss! Vi jobbar väldigt diskret och smyger runt för att dokumenterar allt som sker. Är vi båda med er delar vi upp oss tex på helt olika locations. Redan under förberedelserna på morgonen startar Mathilda hos bruden och Fredrik hos brudgummen, därefter följer vi er och fångar alla fantastiska ögonblick under dagen som ni då är mitt uppe i.

leverans

Era bilder

Medan ni njuter av de härliga minnen ni har från dagen, kanske till och med åker iväg på er bröllopsresa, sätter vårt arbete framför datorn igång! Bilderna genomgår en grundläggande redigering och levereras i både färg och svart/vit. När bilderna börjar bli klara får ni tillgång till ert onlinegalleri, där ni kan återuppleva dagen för första gången men även dela med er av era fantastiska bilder till familj/vänner online. Under tiden som vi arbetar vidare med eventuella efterbeställningar levereras en box med era högupplösta bilder på ett vackert USB-minne och ni kan direkt börja använda dem för att framställa egna utskrifter och förstoringar. Önskar ni professionella produkter som tavlor och prints kan vi även hjälpa er med detta.


2


Bokningsförfrågan

Skicka din förfrågan till oss idag! Många är ute i godtid och bokar mer än 1 år i förväg, så vänta inte med att kontakta oss. Först-till-kvarn gäller, det går ej att preliminärboka. Bokningen är genomförd först när ett kontrakt är signerat och bokningsavgiften (30% av paketpriset) är inbetald. Kontakta oss via formuläret nedan eller på hello@photodesign.nu

bouquet2