Vårt samarbete startade i USA, närmare bestämt i paradiset Santa Barbara i Kalifornien, där vi båda studerade fotografering. Där blev vi ett par och upptäckte att vi hade en gemensam dröm om att få arbeta med de vi älskar mest! Sedan dess har vi jobbat som ett team, en duo där vi slagit samman våra inviduella kvalitéer. Idag arbetar vi heltid med fotografering och fotograferar bröllop året runt. Tillsammans har vi förevigat över 150st bröllop!

HUSBAND AND WIFE

-FOTOGRAFTEAM!

Tillsammans har vi världens bästa jobb, att fånga och återberätta livets viktigaste händelser.

MATHILDA & FREDRIK

Tillbaka i Sverige stationerade vi oss i Helsingborg där vi nu njuter av livet som gifta, egenföretagare och föräldrar till våra tre underbara barn. Vi älskar att resa, göra utflykter och är gärna ute mycket i naturen med familj och vänner. Som nyblivna husägare och ett gemensamt intresse för inredning går ofta den resterande tiden åt att fixa med saker i hemmet. Träning är också en viktig del av vår fritid.

Hösten 2019 gifte vi oss på Surflogiet, Gotland – därför vet vi precis vilken situation ni som brudpar befinner er i. Vi hjälper er gärna med allt från att hitta leverantörer, hur ni ska tänka när ni står inför svåra beslut, eller bara finns som ett bollplank fram till bröllopsdagen.

Bilderna på oss ovan är tagna av Lena Evertsson.

VILKA ÄR VI

TA EN TITT I VÅRT FAMILJEALBUM FRÅN VÅR SENASTE RESA I ASIEN.

Jenni & Nils

KIND WORDS

Bohemiskt bröllop i Linköping

01

”Mathilda var med oss under hela bröllopsdagen och vi är 110% nöjda! Hon är varm, lugn, vänlig, diskret och professionell och hjälpte oss/kom med tips vid poserandet så att vi lyckades slappna av. Att dessa fotografers bildstil är vacker och att deras färgsättning/redigering är toppen behöver jag ju egentlign inte skriva för det ser förhoppningsvis folk själva. Tack för att du, Mathilda, var med oss och förevigade vår dag.”

KIND WORDS

Linda & Tim

02

Midsommarbröllop i Skanör

”Mathilda och Fredrik, Stort tack för era fantastiska bilder!

Inte nog med att bilderna är perfekta, ni är så trevliga och oerhört professionella. Ni fick oss verkligen att känna oss naturliga, lyckliga och lugna under vår stora dag.

Vi kommer att rekommendera er till alla vi känner. Bästa hälsningar, från ett mycket nöjt brudpar!”