FÖRETAGSFOTOGRAFERING

  • VARUMÄRKES BYGGANDE STORY TELLING
  • PORTRÄTT OCH GRUPPBILDER
  • PRODUKTFOTOGRAFERING
  • FOTO AV LOKALER OCH INREDNING

FOTO OCH VIDEO
TILL FÖRETAG

Oavsett om du är ett nystartat företag eller ett redan etablerat bolag vill vi hjälpa dig att synas på rätt sätt. Kanske behöver du/ni hjälp att hitta ert eget uttryck eller vill att vi bygger på ett redan färdigt koncept.

Vi erbjuder allt från fotografering av produkter till varumärkesbyggande content, lokaler och porträttfotografering av anställda. Även enklare rörligt material samt bilder/klipp med drönare.

Bilder av hög kvalitet ökar känslan av professionalitet. Genom att genomgående använda bra bilder bilder till hemsida, sociala medier mm bygger tillit och attraherar rätt kunder.

När du kontaktar oss bokar vi in ett möte och pratar mer om dina tankar och behov. Vi utgår från Helsingborg, Skåne men reser gärna dit du är.

Vi vill berätta er historia! Tveka inte att kontakta oss idag!

FOTOGRAFERNA
MATHILDA & FREDRIK

Det är vi som är Mathilda & Fredrik. Vårt samarbete startade i USA, närmare bestämt i paradiset Santa Barbara i Kalifornien, där vi båda studerade fotografering. Där blev vi ett par och upptäckte att vi hade en gemensam dröm om att få arbeta med de vi älskar mest! Sedan dess har vi jobbat som ett team, en duo där vi slagit samman våra inviduella kvalitéer. Vi har arbetat heltid med fotografering sedan 2012.

Vi är så nyfikna på att höra mer om dig och ditt företag! Kontakta oss och berätta mer:

UTVALDA EXEMPEL

SÅ HÄR KAN DET SE UT ATT ARBETA MED OSS

BUTIK LINNEA

HELSINGBORGS FINASTE BUTIK SOM VI HADE ÄRAN ATT FOTOGRAFERA INTERIÖRT INFÖR ETT MAGASIN.

KVB

KVIDINGEBYGGDEN ÄR ETT LITET BOSTADSBOLAG I ÅSTORP DÄR VI HADE ÄRAN ATT FOTOGRAFERA PORTRÄTTBILDER PÅ DE ANSTÄLLDA. GIVETVIS FICK ÄVEN KONTORSHUNDEN ALGOT EN EGEN BILD!

VALVET

INTERIÖR OCH EXTERIÖR FOTOGRAFERING AV BOSTÄDER.

TEDDYKOMPANIET

PRODUKTFOTOGRAFERING I HEMMILJÖ FÖR TEDDYKOMPANIET I BÅSTAD. UTVALDA BILDER FRÅN BLAND ANNAT ALLA HJÄRTANS DAG KAMPANJ SAMT BABY SHOWER MM.

STUDIO COLORISTA

BILDER TILL HEMSIDA/SOCIALA KANALER PÅ FRISÖRSALONG STUDIO COLORISTAS MYSIGA LOKALER I CENTRALA FÖR HELSINGBORG.

LINDBERG SWEDEN

UTOMHUSFOTOGRAFERING AV SÄSONGENS UTVALDA NYHETER AV YTTERKLÄDER FÖR BARN.

KONTAKTA OSS

VILL DU SE MER?

MIXAT GALLERI