GRAVIDFOTOGRAF HELSINGBORG

UNIKT, PERSONLIGT
& ÄKTA KÄRLEK

Vi dokumenterar er, så som ni är. När graviditeten och första bebistiden är över och minnena börjar blekna, då återberättar vi er dag för er – så som den var! Allt från små till stora ögonblick.

Mathilda – fotografen

När du bokar Photodesign som gravid eller nyföddotograf är det mig, Mathilda, du kommer att lära känna. Med 12 år som fotograf och mamma till tre barn.

De allra flesta jag fotograferar är inte vana att stå framför kameran. När jag fotograferar kan ni känna er trygga i mina händer då jag instruerar er för att få det naturliga, äkta och kärleksfulla resultatet vi gemensamt eftersträvar.

Vår stil är dokumentär och jag brinner för att föreviga livets viktigaste stunder utan en massor krångel – bara äkta – precis som du/ni är! Oavsett om du fotograferas ensam, tillsammans med partner eller ett syskon vill jag ge er möjlighet att njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som jag får göra mitt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen!

Bild från min tredje graviditet. Rio på insidan tillsammans med stora syskonen Juni & Leon på utsidan.

THE INVESTMENT

PAKET & PRISER

MINI-SESSION

Detta paket passar om du vill boka in en kortare på en och samma plats. Passar för dig som är gravid och vill ha fina bilder bara på dig. Jag fotograferar 30 min och 5st bilder levereras digitalt till dig! ENDAST HELSINGBORG med omnejd.

Ingår

  • 30 MIN FOTOGRAFERING
  • 5ST BILDER
  • GALLERI MED DIGITAL LEVERANS

PRIS: 3.000kr

BOKA

STANDARD-SESSION

Ni fotograferas under 1 timme och får en större variation i era bilder. Dessa paket passar både nyfödd, gravid – inomhus “hemma-hos” eller utomhus efter era önskemål! Detta paket passar bättre om du även vill ha med parter eller syskon.

Ingår

  • 60 MIN FOTOGRAFERING
  • 10 ST BILDER
  • GALLERI MED DIGITAL LEVERANS

PRIS: 6.000kr

GET IN TOUCH
KONTAKT

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan! Fyll i formuläret nedan och berätta gärna vilken typ av fotografering du är ute efter. Vi återkommer med svar och mer info, oftast inom 24 timmar! Glöm inte kolla din skräpkorg.

KONTAKT