LIVETS VIKTIGASTE ÖGONBLICK

UNIKT, PERSONLIGT
& ÄKTA KÄRLEK

Vi dokumenterar er, så som ni är. När bröllopet är över och minnena börjar blekna, då återberättar vi er dag för er – så som den var! Allt från små till stora ögonblick.

MATHILDA & FREDRIK – fotograferna

När du bokar Photodesign som bröllopsfotograf är det mig, Mathilda, du kommer att lära känna. Med 12 år som fotograf och 200st fotograferade bröllop. Jag skulle beskriva mig som glad, positiv och driven men får även ofta höra att jag är lugn och strukturerad. Sättet jag (och vi båda) arbetar på är diskret. Jag vill vara en fluga på väggen som dokumenterar allt som sker och inte ta fokus från er dag. Dock stöttar och hjälper jag gärna med allt jag kan.

De allra flesta jag fotograferar är inte vana att stå framför kameran. När jag fotograferar porträtten, bilderna på bara er två, kan ni känna er trygga i mina händer då jag instruerar er för att få det naturliga och kärleksfulla resultatet vi gemensamt eftersträvar.

Med mig som fotograf på er dag kan både ni och gästerna slappna av, njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som jag får göra mitt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen!

Bilden här bredvid är från vårt eget bröllop när vi gifte oss i solnedgången på Surflogiet, Gotland 2019.

SARA & JOEL

Mathilda & Fredrik, vi är så glada och tacksamma att just ni fotograferade vår stora dag!

SÅ HÄR SÄGER VÅRA BRUDPAR

Jenni & Nils

”Mathilda var med oss under hela bröllopsdagen och vi är 110% nöjda! Hon är varm, lugn, vänlig, diskret och professionell och hjälpte oss/kom med tips vid poserandet så att vi lyckades slappna av. Att dessa fotografers bildstil är vacker och att deras färgsättning/redigering är toppen behöver jag ju egentlign inte skriva för det ser förhoppningsvis folk själva. Tack för att du, Mathilda, var med oss och förevigade vår dag.”

Tim & Linda

”Mathilda och Fredrik, Stort tack för era fantastiska bilder! Inte nog med att bilderna är perfekta, ni är så trevliga och oerhört professionella. Ni fick oss verkligen att känna oss naturliga, lyckliga och lugna under vår stora dag. Vi kommer att rekommendera er till alla vi känner. Bästa hälsningar, från ett mycket nöjt brudpar!”

Sara & Joel

”Mathilda & Fredrik, vi är så glada och tacksamma att just ni fotograferade vår stora dag! Ni är så duktiga, proffsiga, härliga och fick oss att slappna av framför kamera. Och vilket öga för detaljer! Vi är så nöjda och vill rekommendera er till alla som vill ha fantastiskt fina bilder som minne! Tack! ”

Vad är nästa steg?

VÅR BRÖLOPSSGUIDE

Vi har sammanställt våra tips och ideér för bröllop i en unik guide för våra brudpar. Efter 12år som bröllopsfotografer, 200st fotograferade bröllop och ett eget bröllop har vi så mycket att dela med oss av till er! Vid bokning får ni tillgång till vår bröllopsguide full med info som tex:

 • Exempel på schema för en bröllopsdag
 • Saker som kommer att göra era bilder bättre
 • vanligaste misstagen du enkelt undviker på bröllopsdagen
Destination bröllop på Island

INVESTERING
2024/2025

Från Oktober till Maj har vi även mindre paket tillgängliga för bröllop i Skåne. Vi skräddarsyr då gärna ett paket utifrån dina önskemål, behov och budget. Kontakta oss och berätta mer om dina planer.

Destination bröllop på Island
Destination bröllop på Island
5

Timmar

5 timmar fotografering.

 • En fotograf (Mathilda)
 • Vår planeringsguide
 • Bröllopsmöte
 • Alla bra bilder från dagen
 • Personligtgalleri
 • USB-minne i box
 • 20st 10×15 print

PRIS

25.000kr

8

Timmar

Romantiskt bröllop på Stallgården

8 timmar fotografering.

 • En fotograf (Mathilda)
 • Vår planeringsguide
 • Bröllopsmöte
 • Alla bra bilder från dagen
 • Personligtgalleri
 • USB-minne i box
 • 20st 10×15 print

PRIS

31.000kr

12

Timmar

12 timmar fotografering.

 • En fotograf (Mathilda)
 • Vår planeringsguide
 • Bröllopsmöte
 • Alla bra bilder från dagen
 • Personligtgalleri
 • USB-minne i box
 • 20st 10×15 print

PRIS

38.000kr

VAD INGÅR?

Klicka på länken nedan för att läsa mer detaljerat om vad du får när du bokar oss till ditt bröllop.

Vi går igenom steg för steg vad som är inkluderat i priset från bokning till leverans:

FAQ

Här finner du även svar på de vanligaste frågorna vi får. Tveka inte att kontakta oss om det är något mer du undrar över.

Vi fakturerar 30% av paketpriset som betalas vid bokning i så kallas bokningsavgift. Fakturan med det resterande beloppet betalas in en vecka innan bröllopsdagen. Ni har möjlighet att delbetala fram tills dess.

Vi levererar alla bra bilder till våra brudpar. Med “alla bra bilder” menar vi de bästa bilderna från de timmar vi är med under bröllopsdagen. Vi eftersträvar att hålla en så hög kvalitet som möjligt, därför är det endast bilder som håller denna kvalitet som levereras.  I avtalet vi skriver mellan brudpar och fotograf står att vi ska leverera ca 30-60 bilder/timme. Antalet varierar utifrån tex hur många gäster ni har, hur mycket tid vi har till porträttfotografering och hur många detaljer det finns. Vi vill att ni ska kunna se tillbaka på er dag som en helhet! Till bilder som inte håller denna kvalitet räknar vi tex ofrivilliga blinkningar/grimaser eller där personen i bild helt enkelt inte fastnat.

Varje brudpar är unikt, liksom sättet att kramas, pussas och hålla hand. Vi vill berätta Er historia – bara naturligt, avslappnat och äkta kärlek. Givetvis finns vi där och guidar er igenom vår porträttsession, ser till att allt ser bra ut och ger er riktlinjer i form av viss posering, men vi vill inte lägga oss i för mycket hur just NI är. Detta för att fånga er så naturligt som möjligt i olika moment, vår stil är dokumentär och vi ber därför tex aldrig våra brudpar att titta in i kameran. Vi jobbar så diskret vi kan under hela dagen och dokumenterar allt, som vi ser, sker under tiden vi är på plats.

Ja! Vi vill såklart sätta vår egen touch på dem. Vi börjar alltid med en grundläggande redigering i form av ljus, kontrast, färgbalans mm. Vår bildstil är skarpa bilder med fokus, dova färger och mjuka toner.  Vi resonerar som så att om det är en mörk dag, ja då blir bilderna naturligt lite mörkare – och tvärt om.

Vi bjuder på samtliga bilder i både färg och svart/vit. De svart/vita är precis som bilderna i färg redigerade bild för bild, för att återge en perfekt ton av ljus, skuggor och kontraster.

Våra brudpar kan använda bilderna fritt och får därför bilderna i största möjliga format för att själva kunna skriva ut och de göra förstoringar man önskar. Bilderna får användas på internet och i sociala medier, med en by-line att det är vi som fotograferat, tex “Foto: www.photodesign.nu”.

När vi är med under middagen, från 8 timmar och uppåt, uppskattar vi att få något att äta.

Under våra första år fotograferade vi alltid tillsammans och assisterade varandra. Nu behöver vi inte det längre. Idag har vi istället tryggheten att alltid kunna erbjuda en backup fotograf med exakt samma erfarenhet och kunskap om något skulle hända den andre något. Vi har båda samma utbildning och arbetar heltid inom foto.

REDO ATT BOKA?

Vi fotograferar endast ett begränsat antal bröllop varje år så vänta inte med att skicka en förfrågan – många är ute mer än ett år i förväg!

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

Berätta mer om er och eraa tankar kring bröllopsdagen. Antal gäster? Har ni redan bestämt ett tema/färger?
SEND MESSAGE

PUBLICERADE PÅ :