Fotografering I Golden Hour

13 mars, 2020

Fotografering i Golden hour är något du kommer höra oss prata mycket om när du bokat oss till ditt bröllop! Det är vår absoluta favorit stund för parbilder. Men vad innebär detta?

Jo, när man fotograferar handlar allt om ljus. Golden Hour är den sista timmen innan solen går ner, då solen står som lägst och ger ett riktigt varmt, mjukt och behagligt ljus. Det är då vi kan skapa magi tillsammans!

Tar fotografering i Golden Hour lång tid från våra gäster?

Eftersom solen går ner snabbt och ni förmodligen är mitt uppe i er bröllopsmiddag smiter vi bara ut i ca 15-20 minuter för fotografering i Golden Hour. Det lämnar tid för toastmaster/madame att förbereda en lek eller för gästerna att få en bensträckare. Det är allt som behövs och ni kommer inte att ångra er.

Hur vet vi när det är rätt tid att gå ut?

Allt beror så klart på vilken årstid ni gifter er och hur dags solen går ner på just er bröllopsdag. På sommaren senare och har man tur på vintern kan man fånga stunden redan på eftermiddagen. Det finns flera foto-ljus-appar och sidor där man kan räkna ut tiden för när golden hour infaller tex här.
Det är det svårt att säga exakt, vanligtvis håller vi som fotografer koll när det börjar närma sig och kan säga till er precis när ljuset är som bäst och det är dags att gå ut.

Nedan är några bilder från bröllop där man smitit ut för fotografering i Golden Hour. Visst är det något speciellt med ljuset som gör bilderna extra romantiska och vackra? För fotografering i Golden Hour bör du boka oss för minst 8 eller 12 timmar, i iallafall under sommaren, så att vi är med er på kvällen.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du fastnat för våra bilder i Golden hour eller vill ha med oss hela bröllopsdagen, skicka din förfrågan till oss idag!

Bröllop Stallgården i Velling Bröllopsfotograf Skåne
Bröllop Stallgården i Velling Bröllopsfotograf Skåne
Bröllop Stallgården i Velling Bröllopsfotograf Skåne
Fotografering i Golden Hour Bröllopsfotograf
Fotografering i Golden Hour Bröllopsfotograf
SHARE THIS STORY

TILLTALAS DU AV VÅRA BILDER

VILL DU BOKA OSS

TILL DITT BRÖLLOP`?Å

SKICKA FÖRFRÅGAN