Stina & Sebastian

STINA + SEBASTIAN

Torsdagen den 13 Augusti bjöd på judiskt bröllop på Kullaberg mellan vackra Sebastian & Stina i Mölle. Uppe på Kullaberg ligger Kullagårdens Wärdshus. Mitt i naturen ligger detta vackra hus omgiven av en magisk miljö. Mathilda var med Sebastian & Stina under större delen av dagen för att få med allt från förberedelser, ceremoni, middag och avslutning med fotografering i Golden Hour. Extra speciellt då det efter hundratals bröllop var dags att föreviga det första judiska bröllopet. Så vackert och verkligen en upplevelse!

JUDISKT bröllop på KULLABERG

Med Kullabergs naturreservat precis utanför var det ett givet val av plats för porträttfotografering. Och vilken vacker plats! Med klippor, vackra ängar och utsikt över havet hade vi kunnat spendera flera timmar där. Tillbaka från porträtten var det dags för familjerna att samlas för att skriva ett judiskt avtal. Dagen fortsatte sedan med vigsel på framsidan av Wärdshuset i judisk anda. Traditionella kippot delades ut till gästerna med brudparets namn och datum. Middagen och festen hölls sedan i en vackert dekorerad sal på Wärdshuset. Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje. Det är underbart att vara på en palats där allt finns nära och dessutom gör sig så bra på bild!

Jag, Mathilda, är så glad att jag fick äran att föreviga detta vackra bröllop!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Kullaberg eller i Mölle  – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?