HELSINGBORG

@photodesign.nu

/

@mathildaemilie

LIGHTROOM PRESET

INFORMATION

ETT KNAPPTRYCK FÖR BÄTTRE BILDER

Varje dag får jag frågor i min inkorg om hur jag redigerar mina bilder. Svaret är enkelt: Jag redigerar enbart mina bilder i Lightroom och oftast bara med ett knapptryck! Det tar dock tid att hitta en stil som man gillar, den här presenten har jag arbetat på och justerat fram och tillbaka under de 10år som jag har arbetat som fotograf . Nu vill jag dela med mig till dig!

MATHILDAEMILIE - LR Preset

Min "go-to" preset i alla lägen och ljusförhållanden. Preseten "MATHILDAEMILIE" har utvecklats från bröllopsfoto till att passa ett enhetligt instagram flöde med allt från barn, lifestyle och interiör - lika bra både utomhus och inomhus. Både för proffs och nybörjare.

FÖRe OCH EFTER:

Före - Efter

Före - Efter

PORTRÄTT

BARN & NYFÖDD

Före - efter

Före - Efter

BRÖLLOP GOLDEN HOUR

FAMILJ och natur

BESTÄLL NU

KÖP PRESET

Om du är intresserad av att köpa min preset, fyll i formuläret nedan. Just nu finns ingen webbshop. Jag återkommer med mer information om hur vi går tillväga med betalning (välj swish, PayPal eller faktura) och när allt är klart får du en länk där du kan ladda hem filen.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

FAQ

SVAR:

FRÅGA:

Tyvärr inte. Du köper en digital fil och därför finns ingen retur/ångerätt. En preset kan inte returneras då den anses förbrukad vid köp. Presenten är inte en magiskknapp som alltid fungerar direkt och du kommer med lite övning att hitta de rätta justeringarna som anpassar den till dina bilder.

Kan jag fa pengarna tillbaka om det inte fungerar?

SVAR:

FRÅGA:

Preseten är framtagen för att användas i Adobe Lightroom och kan användas både på JPG och RAW-filer. Du får en zip-fil med två filer så du kan installera både på desktop och i mobilen. Använd .dng till mobilen och .xmp till desktop.

Fungerar den bade pa mobilen och desktop?

SVAR:

FRÅGA:

På google kan du söka fram många guider om hur du installerar presets i Lightroom, både till mobilen och desktop.

Hur installerar jag en preset i Lightroom?