Review 2016

2016 närmar sig sitt slut, ett år som har gått väldigt snabbt och sett lite annorlunda ut än våra vanliga bröllopsår…

Redan i Januari satte bröllopssäsongen satte igång med vinterbröllop i Falkenberg och har därefter rullat på fram till Augusti. Vi valde att inte ta in några bröllop efter mitten av Augusti eftersom vi väntade tillskott i familjen – och den 27 Augusti föddes vår son (och Junis lillebror) Leon. Detta är också anledningen till att året varit något lugnare än vanligt och vi begränsat oss till att fotografera bröllop i Skåne. Under höst/vinter 2016 har vi därför varit föräldralediga och istället förberett inför kommande säsong 2017, men även hunnit med en del annat roligt.

I Oktober var vi uppe i Stockholm på bröllopsfotografkonferensen “Way up North” WUN. Här fick vi chansen att hänga med våra fantastiska kollegor inom branschen men även lyssna till många intressanta och inspirerande föreläsare/bröllopsfotografer i världs klass. Vi kom hem taggade och väldigt motiverade med flera nya perspektiv att se vårt jobb ifrån.

Under året har vi även ändrat vår profil i form av ny logotyp och en uppdatering av utseendet på vår hemsida.

Vi lämnar nu ytterligare ett år med många fantastiska bröllop och publiceringar bakom oss. Året avslutades på topp då vi i November blev invalda som medlemmar i “Sveriges bästa bröllopsfotografer”. En stor ära att få räknas med bland dessa otroligt duktiga fotografer runt om i Sverige.

Vi är oerhört tacksamma för att så många har valt just oss och gett oss förtroendet att fotografera på deras viktigaste dag. Med detta vill vi även önska alla ett gott nytt år!
Nedan finner ni några av våra favorit ögonblick från bröllopen vi fotograferat under 2016…
photodesign_aj030 photodesign_aj044 photodesign_aj049photodesign_68photodesign_se39 photodesign_se26 photodesign_se51 photodesign_se47 photodesign_se74 photodesign_19 photodesign_30photodesign_15 photodesign_09 photodesign_34 photodesign_31