studentfotografering i Helsingborg

STUDENT 2024

Grattis, det är snart dags att ta studenten! Boka in en studentfotografering i Helsingborg innan studenten för vackra bilder att minnas livet ut.

studentfotografering i Helsingborg

Varför ska man göra en student-fotografering?

Varför ska du boka en studentfotografering i Helsingborg? Efter flera år i skolan närmar det sig nu slutet på en period och början på en ny. En tid fylld av känslor! Om några år kommer du att vilja se tillbaka på den här tiden. Kanske är det sista gången du träffar vissa av dina vänner innan ni ger er ut i olika delar av världen, efter att ha varit nästan som en familj under flera år. Personligen har jag knappt några bilder från den här tiden och det är något jag tycker känns så tråkigt i efterhand. Bilder på mig och mina vänner, i student mössor. Bilder behöver inte vara stela och uppställda. Varför inte styra upp tex en picknick på stranden med dina närmsta vänner och låta mig föreviga er glädje och känslor tillsammans inför den kommande dagen.

Oavsett om du vill ha vackra bilder på bara dig eller tillsammans med vänner är detta en investering för livet, och kommer garanterat även att uppskattas av mor & farföräldrar. Detta är ett begränsat erbjudande under Maj 2024 med ett fåtal lediga tider.

INVESTERING

PAKET & PRISER

STUDENT-SESSION

Perfekt för dig som vill ha fina porträttbilder med student-tema (1 person). Jag fotograferar i 20 min och 5st bilder levereras digitalt till dig! Tillsammans väljer vi en miljö som passar dina önskemål. Grönska, strand, äng eller betong – på dagen eller i det vackra kvällsljuset. Paketet är endast tillgängligt i Helsingborg med omnejd.

Ingår

  • 20 MIN FOTOGRAFERING
  • 5ST BILDER
  • GALLERI MED DIGITAL LEVERANS

JUST NU: 1.200kr

KOMPIS-SESSION

Samla dina närmsta vänner för att föreviga er vänskap (2-4 personer). Jag fotograferar er i 30 min och 8st bilder levereras digitalt till er! Tillsammans väljer vi en miljö som passar era önskemål. Brukar ni hänga på en speciell plats tillsammans? Paketet är endast tillgängligt i Helsingborg med omnejd.

Ingår

  • 30 MIN FOTOGRAFERING
  • 8 ST BILDER
  • GALLERI MED DIGITAL LEVERANS

JUST NU: 2.000kr

KONTAKT

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan!
Fyll i formuläret nedan och berätta gärna vilken typ av fotografering du är ute efter. Vi återkommer med svar och mer info, oftast inom 24 timmar!
Glöm inte kolla din skräpkorg.

Detta är ett begränsat erbjudande under Maj 2024 med ett fåtal lediga tider.

studentfotografering i Helsingborg

KONTAKT

VEM ÄR FOTOGRAFEN?

MATHILDA

AHLBÄCK

När du bokar Photodesign för en studentfotografering är det mig, Mathilda, du kommer att lära känna. Med 12 år som fotograf, boendes i Helsingborg med min familj.

De allra flesta jag fotograferar är inte vana att stå framför kameran. När jag fotograferar kan ni känna er trygga i mina händer då jag instruerar er för att få det naturliga och äkta resultatet vi gemensamt eftersträvar.

Jag ser fram emot att höra från dig!