VAD INGÅR?

Så här ser processen ut från bokning till leverans. Nedan kan du läsa mer om hur det går till och vad som är inkluderat i priset.

01.

BOKNING

Är vi tillgängliga på ert datum och allt känns som en “perfect match” mellan oss som fotografer och er som brudpar går vi vidare till bokning! För att boka betalar ni in en bokningsavgift på 30% av det totala beloppet och vi skriver avtal på vad vi kommit överens om. När detta är färdigt är allt bokat och klart! Ni får då även tillgång till vår bröllopsguide tips!

02.

MÖTE

Vackra bilder börjar med en bra planering. Vi bokar in ett möte och träffas Ca 1-2 månader innan bröllopsdagen och då sätter vi de exakta tiderna och går igenom alla detaljer. Jag tar gärna mötet över en fika, i de flesta fall är våra brudpar utspridda världen över och det går lika bra med ett möte över telefon eller videosamtal.

Bröllop med jakttema

03.

RESA

Vi utgår från Helsingborg och resekostnader är inkluderade i paketen för bröllop i Skåne/Halland. Utanför tillkommer köring/flyg/tågbiljett och eventuellt boende.

Vi reser gärna till dig oavsett var i Sverige du bor – eller utomlands!

bohemiskt bröllop i Linköping

04.

FOTOGRAFERING

Äntligen är det dags! Ni har valt ett paket med antal timmar ni vill ha med fotograf på er dag. Det beror på vilka delar av dagen ni vill få med, fråga oss gärna om du är osäker hur många timmat som behövs.

05.

REDIGERING

Efter bröllopet gör vi en backup och bilderna redigeras i både färg och svart/vit. Vi ser till att de får vår personliga tuch och bildstil. Redigering i form av ljus, kontrast, färgbalans mm. Vår bildstil är skarpa bilder med fokus, dova färger och mjuka toner.  

06.

GALLERI

När bilderna börjar bli klara får ni tillgång till ert personliga galleri, där ni kan återuppleva dagen för första gången, ladda hem bilderna och även dela med er av era fantastiska dag till familj/vänner online. Ett par dagar efter bröllopet får ni se en sneak peak. Resten av bilderna levereras ca 5-6 veckor efter bröllopsdagen.

07.

USB-BOX

Ni får även alla bilder levererade på USB i en vacker box tillsammans med 20st 10×15 prints.

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

Berätta mer om er och eraa tankar kring bröllopsdagen. Antal gäster? Har ni redan bestämt ett tema/färger?
SEND MESSAGE