Bohemiskt bröllop med festivaltema

Robin & Lina

Bohemiskt bröllop med festivaltema

ROBIN + LINA

Lördagen den 31 Augusti bjöd på bohemiskt bröllop med festivaltema mellan vackra Lina & Robin i Adseke, Skåne.

Redan när brudparet kontaktade oss och berättade om sina planer om att ha ett bröllop med festival-tema sken vi upp eftersom vi älskar personliga och unika bröllop. Det sätter verkligen pricken över i:et på bröllopet och det är något vi verkligen tycker att alla ska ha med sig i sin planering. Våga vara personlig!

Bohemiskt bröllop med FESTIVALTEMA

Jag mötte upp brudparet för porträttfotografering vid Bosarpasjön, ett av brudparets favorit ställen. En mycket vacker plats precis vid sjön. När vi var klara åkte vi vidare mot Husarlyckans lada. Brudparet hade förberett picknickkorgar till sina gäster som de fick ta med till ceremonin. Picknickkorgarna innehöll massor med gott för gästerna att äta och dricka. Skogsdungen hade dekorerats med filtar och vackra drömfångare där de slog sig ner och minglade i väntan på brudparets ankomst. Ett coolare bröllop får man leta efter! Festivalkänslan fanns verkligen där och allt kändes så avslappnat och personligt.

Middagen hölls sedan inne i den fina ladan där det bjöds på en smarrig och somrig buffé. Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje. Det är underbart att vara på en plats där allt finns nära och dessutom när den gör sig så bra på bild! En oerhört vacker dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop i Adseke eller Husarlyckans lada – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?