bohemiskt bröllop i Bullerbyn

Sara & Joel

bohemiskt bröllop i Bullerbyn

SARA + JOEL

Sara & Joel hade ett bohemiskt bröllop i Bullerbyn med otroligt välvalda och vackra detaljer. Vi älskar otraditionella bröllop. Först och främst eftersom det känns så personligt och genomtänkt. Dagen bjöd på så mycket kärlek och glädje. När pratade med Sara & Joel första gången över Skype hade de redan en tydlig bild av hur färgerna skulle fånga känslan av bröllopet  “Mycket grönt och ljust rosa tillsammans med det varma och murriga vinröda och lila och ett litet stänk av blått i kontrast till brudens hår” – resultatet blev helt magiskt!

Featured Vendors


bohemiskt bröllop i Bullerbyn

BULLERBYN

Ja du läste rätt, Bullerbyn, här är den faktiskt platsen och idyllen från Astrid Lindgrens berättelser och filmer. En helt underbar plats för bröllop!

  • Hår/Make-up: Hampus Bergander
  • Klänning: Jeane Design Skor: Swedish haspens
  • Smycken/Örhängen: Caroline Svedbom
  • Blommor: Butik botanik 
  • Brudgummens klädsel: Hugo Boss 
  • Fluga: Neckwear.se  Skor: Ten points
  • Klocka: Kompass Ringar: Shalins/ Hallbergs

Cermeoni i kohage och vackra blomster

Sara & Joel berättade för oss att de älskar att vara ute i naturen och att det därför var självklart för dem att deras borgliga vigseln skulle ske utomhus. Ceremonin ägde rum i en vacker kohage i den småländska Astrid lindgren- idyllen Bullerybyn där deras kärlek och den akustiska musiken stå i centrum. Ett par hundra meter från platsen där ceremonin hölls ligger bullerbyns fina rustika dansloge. Denna mysiga lada är perfekt för bohemiska och lantliga bröllop. Där brakade middagen loss med god buffé och fest.  Sara & Joel hade verkligen lyckats sätta en unik touch på lokalen och omgivningen med många fina detaljer! Lokalen var vackert dekorerad med björkar, blomster, ljusslingor i taket och mässingsljusstakar på borden. Brudbuketten var vild och vacker precis som brudens eldiga lockiga hår. Brudens hår var också dekorerat med blomster.

Sara & Joel fick en oförglömlig dag som verkligen levde upp till alla deras förväntningar och lite till.
Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva ett bohemiskt bröllop i Bullerbyn, Småland, var verkligen något extra!  Vi är otroligt glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Letar du efter en bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar ett bohemiskt bröllop i Bullerbyn, Småland eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?