bohemiskt bröllop i Linköping

Jenni & Nils

bohemiskt bröllop i Linköping

JENNI + NILS

Lördagen den 29 Juli bjöd på ett bohemiskt bröllop i Linköping mellan fina Jenni & Nils. Jenni är en drömbrud för oss fotografer. Inte bara för att hon är otroligt vacker, utan även för den passion och glädje hon lagt ner i sin planering av ett bohemiskt bröllop. Tacksamt har vi fått fina meddelanden med uppdateringar och bilder under planeringens gång. Resultatet blev att när vi väl träffades kändes det som att vi redan kände varandra!

Featured Vendors


  • Hår: Ida Törnroth Make-up: Emmelie Abelsson
  • Klänning: LaceBridal   Skor: Pier one
  • Blommor: Adolfsnäs handelsbod
  • Henna: Marias Henna Art 
  • Brudgum Klädsel: Byxor – Drdenim , skjorta – H&M  Hängslen – H&M
  • Brudens skor: Alexander wang Brudgum skor: Crocket and Jones 
  • Skor: Vagabond Klocka: Calvin Klein
  •  Catering: Vreta kloster Goflklubb Tårta: Emelie Staaf
  •  Hotell: Idingstad Säteri  Ceremoni/Middag: Sandviks Herrgård

Bohemiskt bröllop med välvalda och vackra detaljer.

Henna, rökbomber och massor med kärlek.

Morgonen inleddes med förberedelser på Idingstad säteri där bruden och hennes tärnor målades med vit henna inför den stora dagen. I anslutning till förberedelserna ägde även brudparets första möte rum.  “Vi är ju inte sådär nykära som andra brudpar som gråter när de ser varandra under första mötet, vi har ju varit tillsammans länge och har två barn. Så det kommer ju vara som att vi träffar varandra som vanligt.”, var Jennis ord precis innan mötet ägde rum. Om hon då visste hur fel hon skulle ha. Varken hon eller Nils kunde hålla tillbaka känslorna! Tårar, skratt, lycka och glädje genomsyrade dagen från morgon till kväll.

Bohemiskt bröllop  i Linköping.

Omgivna av familj och vänner gifte sig sedan Jenni & Nils i en  skogsglänta, precis nedanför ladan på Sandviks Herrgård där middagen sedan ägde rum. Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva ett bohemiskt bröllop som detta uppe i Linköping, Östergötland är underbart! Vi är otroligt glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar ett bohemiskt bröllop i Linköping – Sandviks Herrgård eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?