Bröllop med jakttema

Beatrice & Pär-Ola

Bröllop med jakttema

BEATRICE + PÄR-OLA

Lördagen den 2 September bjöd på bröllop med jakttema mellan vackra Beatrice & Pär-Ola. När man får äran att fotografera en annan kollegas bröllop då blir det alltid lite extra nervöst! Att bruden, Beatrice, själv är en otroligt duktig fotograf speglade dagen rakt igenom då allt var planerat från ett fotografiskt perspektiv. Alla detaljer var väl genomtänkta och med ett tydligt tema – Jakt. Temat kom inte som en slump.  Det är väldigt personligt och hela bröllopet speglade parets kärlek till varandra och deras gemensamma intresse.

Featured Vendors


Bröllop med jakttema

Bröllop med JAKTTEMA

Utomhus ceremoni, hagelbössor och ett otroligt vackert brudpar

Dagen influerades genomgående av jakt. Allt från smycken och detaljer till salut med hagelbössa vid ceremonin. Även vigselplatsen var otroligt vackert belägen i ekbacken (kvighagen) där Pär-Ola hade friat där. Väldigt passande med tanke på att på just denna plats inom en snar framtid även ska komma att bli deras trädgård! Bara några få meter från där ceremonin hölls vill de bygga sitt drömhus.

Bröllopsmiddag i vacker ladugård

Middagen hölls sedan inne i den fina ladan som brudparet själva dekorerat. Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje. Det är underbart att vara på en plats där allt finns nära och dessutom när den gör sig så bra på bild! En oerhört vacker dag som vi, Mathilda & Fredrik, är så glada att vi har haft möjlighet att föreviga.

Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva en plats som Kållandsö I Lidköping (Västergötland), dessutom med andra miljöer mot vad vi har hemma är en underbar känsla! Därför är vi så glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop i Lidköping eller Västergötland –  eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?