Bröllop med jakttema.

När man får äran att fotografera en annan kollegas bröllop, då blir det lite extra nervöst! Att bruden, Beatrice, själv är en otroligt duktig fotograf speglade dagen rakt igenom då allt var planerat från ett fotografiskt perspektiv. Alla detaljer var väl genomtänkta och vackra med ett tydligt tema – Jakt.
Temat kom inte som en slump utan är väldigt personligt och hela bröllopet speglade parets kärlek till varandra och deras gemensamma intresse.

Utomhus ceremoni, hagelbössor och ett otroligt vackert brudpar

Dagen influerades genomgående av jakt, allt från smycken och detaljer till salut med hagelbössa vid ceremonin. Deras vigselplats var otroligt vackert belägen i ekbacken (kvighagen) där Pär-Ola hade friat. Inget har känts mer naturligt med tanke på att på just denna plats inom en snar framtid förhoppningsvis även ska komma att bli brudparets trädgård! Bara några få meter från där ceremonin hölls vill de bygga sitt drömhus.

Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva en plats som Kållandsö I Lidköping (Västergötland), med helt andra miljöer mot vad vi har hemma men som ligger brudparet så varmt i hjärtat är en underbar känsla! Vi är så glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!


Brudpar:Beatrice & Pär-Ola
Datum: 2 September 2017
Plats: Kållandsö, Lidköping
Fotografering: 12 timmar


Hår: Salong preben  Make-up: Egen Klänning: Sydd av bruden Skor:Moheda smycken: Hunting jewelery by Paula Lindgren Blommor: Orangeri fägring // Brudgum klädsel: Chevalier Kjell’s vapen Skor: Blundstone Klocka: Garmin Ringar: Jewellery by jenny