Bröllop på Flädie Mat & Vingård

Elin & Mathias

ELIN + MATHIAS

Lördagen den 18 Augusti bjöd på bröllop mellan vackra Elin & Mathias på Flädie mat och vingård i Skåne. Bröllop på Flädie mat och vingård är otroligt vackert med fin natur runt om och vackra och romantiska lokaler. 180818 var definitivt årets populäraste datum då vi fått in otroligt många förfrågningar denna dag men Elin & Mathias var snabba med att boka. Så fort datumet var satt bokade de oss först av allt  – vi är så smickrade!

Att samla vänner och familj på Flädie mat och vingård är verkligen något extra! Brudgummens familj kom från Danmark och de fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne. 

Featured Vendors


Bröllop på Flädie Mat & Vingård

FLÄDIE MAT & VINGÅRD

Flädie Mat & Vingård har många års erfarenhet av bröllop och fester på den skånska slätten

Flädie mat och vingård
 

  • Klänning: Sydd av brudens mamma 
  • Hår: Touch beauty lounge
  • Smink: Kicks
  • Blommor: Skumpa & Spaljé
  • Ceremoni/Middag: Flädie Mat & Vingård

Vackra landskap i BJÄRRED

 Efter vigseln åkte vi ca 10 min med bil från kyrkan (Flädie kyrka) för att komma till ett vackert naturreservat i Bjärred. Så vackra miljöer åt alla håll! Öppna fält, träd, vatten och bäst av allt en lång lång brygga! En av fördelarna när vi är två fotografer på plats är att vi kan fotografera allt som sker under dagen från flera olika perspektiv. Det gäller även under porträtten där Fredrik har möjlighet att flyga runt med drönare och ta några bilder från luften, samtidigt som Mathilda fokuserar på att ta bilder från marken.

En oerhört känslofylld dag som vi, Mathilda & Fredrik, är så glad att vi har haft möjlighet att föreviga.
Om ni undrar var brudens magiska klänning kommer ifrån så är den egen designad och uppsydd av brudens mor!!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Flädie Mat & Vingård – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?