Bröllop på Hallands väderö Hovs hallar

Anna & Finn

Bröllop på Hallands väderö Hovs hallar

ANNA + FINN

Lördagen den 15 September bjöd på bröllop mellan vackra Anna & Finn på Hallands väderö i Skåne. Mathilda mötte upp bruden under förmiddagen för att fotografera hennes förberedelser i familjens sommarboende. Där efter gav vi oss vidare med båt ut till ön Hallands väderö. Gästerna anlände först och strax där efter kom bruden i en egen båt.  Själva ceremoni hölls ute på Hallands väderö ute i den vackra naturen med havet som bakgrund. I Sverige kan det ses som en chansning med utomhusbröllop i september, men vi hade sån tur med vädret! Det blev en riktigt härlig höstdag. Brudparet som bor i Tyskland fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne för sina gäster.

Bröllop på Hallands väderö och middag på Hovshallar

Efter ceremonin bjöd brudparet på fika, varmt kaffe/te och kanelbullar, innan det var dags att med båt återvända till fastlandet. Vi åkte vidare till Hovs hallar för att fortsätta dagen där. Att samla vänner och familj för bröllop på Hovs hallar är verkligen något extra!  Efter mingel på Hovs hallar restaurang gav vi oss ut i naturen för porträttfotografering i kvällsljuset. Det bästa med Hovs hallar är att de fantastiska miljöerna finns så nära! Bara några meter utanför själva lokalen finns så vackra miljöer åt alla håll! Klippor, coola buskar och magisk utsikt!

En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Hovshallar eller Hallandsväderö – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?