Bröllop på Örenäs Slott

Sara-Maj & Pierre-Yves

Bröllop på Örenäs Slott

SARA-MAJ + PIERRE-YVES

En härlig lördag Augusti bjöd på bröllop mellan vackra Sara-Maj & Pierre-Yves på Maryhill Estate. Vi tycker att bröllop på Maryhill Estate (Fd. Örenäs slott) är otroligt vackert, bland annat med tanke på den fina naturen runt om. Det ligger precis ovanför Ålabodarna nedanför Glumslöv, strax utanför Helsingborg.  Mathilda anlände lagom till vigseln som denna varma och soliga sommar dag hölls i Örenäs slottsträdgård med utsikt över sundet. Från slottsträdgården kan man även se över till Ven, danska kusten och Köpenhamn.

ROMANTISKA lokaler för bröllop på MARYHILL ESTATE

Att samla vänner och familj för bröllop på Maryhill Estate är verkligen något extra! Brudgummens familj kom från Frankrike och brudparet fick möjlighet att visa upp en väldigt vacker sida av Sverige och Skåne.
Efter vigseln åkte vi ca 5 min med bil från slottet för att komma till de vackra “Hilleshögs dalar” eller även kallade “Glumslövs backar”. Här finns en magnifik utsikt som påminner om utlandet. Jag kan inte få nog av denna vackra plats som bakgrund! Det är ett återkommande tips till våra brudpar och andra fotografer som frågar efter vackra landskap att fotograferas i närheten av Helsingborg.  Vi avslutade även med några bilder på framsidan av den vackra slottsparken. I Augusti har äppleträden fått äpplen här och det blir så fint på bild.

Örenäs slotts lokaler är väldigt romantiska och vackra. Bröllopsmiddagen ägde rum i den vackra lokalen “Tranchellen”, på slottets övervåning . Mellan serveringarna har gästerna möjlighet att smita ut för en nypa luft på balkongen som ligger i anslutning till rummet. Otroligt vackert att se den vackra utsikten härifrån, framför allt när solen börjar gå ner! Här fick paret en fantastisk kväll med nära och kära. En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Maryhill Estate, Örenäs Slott – Helsingborg eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?