Bröllop på Stallgården i Vellinge

Sofia & Eduardo

Bröllop på Stallgården i Vellinge

SOFIA + EDUARDO

Lördagen den 10 Juli bjöd på bröllop mellan vackra Sofia & Eduardo på Stallgården  strax utanför Vellinge i Skåne. Stallgården är otroligt vacker plats med fin natur och med vackra rustika lokaler. Här finns verkligen ett perfekt helhets koncept för bröllop, med allt från förberedelser till ceremoni, mingel, middag och fest. Mathilda anlände till bröllopsdagens förberedelser där Sofia & Eduardo gjorde sig i ordning i varsin del av huset. Bruden i ett vackert rum tillsammans med sina tärnor och en riktig mancave för brudgummen och hans marskalker. Man blir alltid lika överraskad när man fotograferar bröllop på Stallgården då de alltid fixat med något nytt fint inför varje säsong. Skyltar som tex “pusshållplats”, den vackra gungan eller en egen liten bro –  hittar man här! Alla tycker vi om olika saker och därför blir just varje bröllop på Stallgården så unikt.

En bröllopslokal utöver det vanliga

Att samla vänner och familj för bröllop på Stallgården är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt varm dag med mycket kärlek och glädje. Vigseln hölls på baksidan av gården med grönskande träd som bakgrund. Runt om gården fortsatte vi sedan för porträttfotografering innan det var dags för brudparet att åter anlända till sina gäster för mingel på den fina innegården. Det är underbart att vara på en palats där allt finns nära och dessutom gör sig så bra på bild!

Middagen och fest hölls sedan i den stora mäktiga ladan. Letar ni efter en lada som bröllopslokal har ni hittat rätt! Ni har väl inte missat belysningen i taket? Vilken lokal! Tycker ni att bilderna är fina ska ni uppleva känslan där i verkligheten. En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Stallgården i Vellinge – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?