Cecilia & Rikard

Bröllop på Bläsinge gård.

Lördagen bjöd på bröllop på Bläsinge gård och Mölle mellan Cecilia & Rikard. Bröllop i Mölle är otroligt vackert med fin natur och en mysig hamn. Mathilda anlände till Mölle hamn för att möta upp Cecilia, Rikard och deras tärnor och bestmen. Vi fotograferade hela brudföljet tillsammans  och även porträttbilder bara på brudparet. Vi höll oss i området bakom hamnen men eftersom det blåste en hel del förflyttade vi oss även till en äng. Efter det var det dags för vigsel! I Mölle kapell väntade familj och vänner för att fira och delta i den vackra ceremonin.

Värme, piggelin och ett otroligt vackert brudpar

Strax efter vigseln sprack himlen upp och solen sken upp hela Mölle. Brudparet minglade med gästerna i Mölle hamn, där man passande till värmen bjöd på isglass “piggelin”. En känsla av den perfekta sommardagen!  Efter detta fortsatte mingel/middag och fest på Bläsinge gård. Festlokalen på Bläsinge gård är inrymd i en gammal ladugård och har en vacker och rustikt känsla. Att samla vänner och familj på Bläsinge gård är verkligen något extra! Det perfekta stället om man vill att gästerna ska ha möjlighet att sova över. Det ligger nämligen ett vandrarhem/pensionat precis i anslutning till lokalen. Brudparet fick en varm dag med mycket kärlek och glädje.

Letar ni efter en rustik bröllopslokal har ni hittat rätt! Ni har väl inte missat den mysiga belysningen? Vilken lokal! Tycker ni att bilderna är fina ska ni uppleva känslan där i verkligheten. En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga.

Eftersom många undrat vad brudens vackra klänning kommer ifrån skriver vi det även här. Klänning som Cecilia bär är av märket By Malina Bridal.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop i Mölle – Bläsinge gård eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

TILLTALAS DU AV VÅRA BILDER

VILL DU BOKA OSS

TILL DITT BRÖLLOP?

SKICKA FÖRFRÅGAN