Tim & Linda

Lördagen den 24 Juni bjöd på midsommarbröllop mellan vackra Tim & Linda i Falsterbo, Skåne. Med mängder av blommor i alla dess färger firade Tim & Linda sin kärlek på midsommarafton. En svensk sommar med en fantastisk miljö och ett otroligt vackert brudpar – mer midsommarkänsla än så kan det nästan inte bli!

 

Midsommarbröllop i Falsterbo Kyrka.

Omgivna av familj och vänner gifte sig Tim & Linda i Falsterbo kyrka. Vi anlände strax innan vigseln för att fotografera denna magiska stund. En otroligt vacker höjdpunkt på dagen. Efter gratulationer utanför kyrkan väntade en Londonbuss som tog gästerna vidare.  Därefter begav vi oss vidare ner mot stranden för porträttfotografering tillsammans med brudparet.

 

En midsommar utöver det vanliga.

Det var en unik midsommarafton som detta år bjöd på stekande sol och värme. Resultatet blev en fantastisk dag för brudparet och deras gäster. Brudparet gjorde en storslagen entré på fyrhjuling. Tillsammans med sina gäster slog de sig sedan till bords för att avnjuta en härlig midsommarmiddag. Givetvis fanns det gott om snaps!  Ett mer kärleksfullt, varmt och öppet brudpar får man leta länge efter.  Att samla vänner och familj på en plats som denna är verkligen något extra! Dessutom för ett midsommarbröllop. Brudparet fick en otroligt vacker dag med mycket kärlek och glädje. En oerhört vacker dag som vi, Mathilda & Fredrik, är så glada att vi har haft möjlighet att föreviga.

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar midsommarbröllop, bröllop i Falsterbo eller Skanör – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

 

TILLTALAS DU AV VÅRA BILDER

VILL DU BOKA OSS

TILL DITT BRÖLLOP?

SKICKA FÖRFRÅGAN