Helena & Anian

HELENA + ANIAN

Helena & Anian reste från Zürich för att anordna ett internationellt bröllop i Mölle. Skåne visade sig från sin allra bästa sida och de internationella gästerna fick därmed en fantastisk dag i södra Sverige. Det kan inte vara lätt att planera sitt bröllop från ett annat land. Brudparet lyckades dock med bravur att styra upp en helt magisk bröllopsdag!

Featured Vendors


Internationellt bröllop i Mölle

GRAND HOTEL
MÖLLE

Vackert beläget med utsikt över Mölle, kullaberg och Mölle hamn.

  • Hår & smink: Anna Petersson, Studio36 i Hoganas
  • Klänning: Ladybird
  • Skor: Zign smycken: Cartier (halsband), orhangen (lånade)
  • Blommor: Blomsterbutiken i hoganas
  • Brudgum klädsel: Rose & Born  Klocka: IWC  
  • Brudgummen klädsel: Hugo boss   Fluga : Hirmer 
  • Ringar: Tiffany & Co 

INTERNATIONELLT bröllop i Mölle

Bröllopsdagen började med förberedelser på Grand hotel i Mölle och fortsatte med vigsel i Mölle Kapell. Grand hotel är ett av våra absoluta favoritplatser för bröllop i Skåne. Först och främst eftersom Kullaberg ligger alldeles i närheten, en otroligt vacker plats bara några minuter från Mölle. Här finns några av Skånes finaste utsikter, vilket är drömmen för en bröllopsfotograf att få fotografera i! Det blev en av många höjdpunkter under dagen, för både oss och brudparet. Att som brudpar få smita iväg och pausa en stund från allt annat och bara fokusera på varandra kan vara väldigt skönt efter ceremonin. När nervositeten släppt och man får möjlighet att suga in vad som faktiskt har hänt.  Resultatet blev magiskt!

Därefter fortsatte middag och fest på Grand hotel med utsikt över Mölle i kvällssolen. Brudgummen har ett stort intresse för LEGO och därför fick gästerna möjlighet att skapa sina egna figurer brudparet till ära. En väldigt personlig och rolig aktivitet för gästerna.  Helena & Annan är ett otroligt härligt och vackert par, vi är så glada att vi fick äran att vara deras bröllopsfotografer! Nedan följer vår återberättelse av Helena & Anians kärlekshistoria…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar ett internationellt bröllop i Mölle – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?