Destination bröllop på Island

Linda & Ingvar

Destination bröllop på Island

LINDA + INGVAR

Vi hade kunnat skriva en hel uppsats om detta magiska destination bröllop på Island. Faktum är att Linda & Ingvar är ett par av de trevligaste människor vi träffat och vi är helt förälskade i Island! När vi tog flyget från ett kallt Sverige till ett ännu kallare Island visste vi inte vad som väntade oss, eftersom det var vår första resa dit. (Sedan dess har vi varit tillbaka flera gånger då vi verkligen fastnade för detta vackra land). Men kärleken från brudparet och deras familjer fick oss verkligen att känna oss som en självklar del av bröllopet och som att vi hade känt varandra länge. När vårt arbete på plats kom till sitt slut blev vi inbjudna att stanna som gäster.

Bröllop på Island

En sak som vi tycker är fantastiskt med island är hur snabbt vädret skiftar. Från sol till regn på bara några minuter, och så pendlar det. Därför är chanserna att se regnbågar stora! Tillsammans med de magnifika miljöerna får man nästan nypa sig i armen för att se så att man inte drömmer. Därför tog vi tillfället i akt att själva förlova oss under resan.

Att gifta sig utomlands.

Vi älskar att resa! Drömmen att få kombinera detta med det bästa vi vet, att fotografera bröllop, är oslagbar.  Kanske planerar ni ett bröllop utomlands och vill att vi följer med, eller befinner du dig utomlands och vill att vi kommer till dig?!
Var i världen du än planerar ditt destinations bröllop så finns vi till ditt förfogande.  Allt från ett kallt Island till ett varmt och soligt Thailand, you name it! Berätta gärna mer om dina planer så skräddar syr vi ett passande fotopaket till dig.

Att som bröllopsfotograf i Skåne få uppleva ett bröllop i Akureyri , Island är underbart!  Vi är otroligt glada att vi fått äran att vara en del av denna fantastiska dag!

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Island – Akureyri eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?

SKICKA FÖRFRÅGAN!