Sanna & Niklas

SUSANNA + NIKLAS

Lördagen den 7 Oktober bjöd på bröllop på Norrvikens trädgårdar mellan vackra Susanna & Nikas. Vi älskar bröllop på Norrvikens trädgårdar! En magisk plats med fantastiska miljöer beläget strax utanför Båstad. Susanna & Niklas hade planerat för vigsel utomhus i trädgården, men höstvädret hade andra planer och bjöd på regn och rusk hela dagen. Då hade de tur att gifta sig på en plats som Norrvikens trädgårdar! Lokalerna inomhus är nämligen helt makalöst vackra de också! Vigseln flyttades till samma rum där middagen senare hölls. Det är likt ett växthus med väggar och tak i glas, vilket släpper in ljuset väldigt fint! Även Porträtten fotograferades inomhus på Norrvikens trädgårdar.

Featured Vendors


NORRVIKEN

Norrvikens trädgårdar i Båstad är en mycket vacker plats för bröllop. Med härlig omgivning och vackra lokaler för allt från förberedelser till middag och fest.

 Norrvikens trägårdar 

  • Hår & Makeup: Sofia Boman
  • Klänning: Grace loves lace
  • Smycken: Julie fagerholdt
  • Blommor: Klorofyllfabriken
  • Brudgum klädsel: Rose & Born  Klocka: IWC  
  • Brudens skor: Alexander wang Brudgum skor: Crocket and Jones 

TRUMMOR, dans och massor med glädje

Middagen brakade loss med musik, skratt, och massor med god mat. Utsmyckningen på borden bestod av vackra äppelkvistar och bär tillsammans med vackra ljuslyktor, som ni kan se nedan var det helt galet vackert! Brudbuketten var även den höstigt inspirerad, vild och vacker! Stämningen på festen var hög redan från start och vi blev verkligen medtryckta av glädjen och alla skratt.

Susanna & Niklas är ett otroligt härligt och vackert par, vi är så glada att vi fått äran att vara deras bröllopsfotografer och följa dem från morgon till natt! Nedan följer vår åter berättelse av deras kärlekshistoria och bröllop på Norrvikens trädgårdar…

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar i  Båstad – Skåne eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?