Romantiskt bröllop på Stallgården

Josephine & Thomas

JOSEPHINE + THOMAS

Onsdagen den 25 Juli bjöd på ett romantiskt bröllop på Stallgården mellan vackra Josephine & Thomas. Bröllop på Stallgården är otroligt vackert. Dels eftersom naturen runt om ger platsen ett lugn och känslan av att vara mitt ute på landen. Men även de lokalerna är  speciella med sin rustika charm. På Stallgården finns verkligen ett perfekt helhets koncept för bröllop, med allt från förberedelser till ceremoni, mingel, middag och fest. Mathilda anlände till förberedelserna där Josephine & Thomas gjorde sig i ordning i varsin del av huset. Bruden i ett vackert rum tillsammans med sina tärnor och en riktig mancave för brudgummen och hans marskalker. Alla tycker vi om olika saker och därför blir just varje bröllop på Stallgården så unikt, här finns något för alla.

Romantiskt bröllop på STALLGÅRDEN

Att samla vänner och familj för bröllop på Stallgården är verkligen något extra! Brudparet fick en otroligt varm dag, kanske en av årets varmaste, med mycket kärlek och glädje. Vigseln hölls på baksidan av gården vid pergolan, med vackra ängar som bakgrund. Runt om gården fortsatte vi sedan för porträttfotografering och sedan mingel på den fina innegården. Det är underbart att vara på en palats där allt finns nära och dessutom gör sig så bra på bild!

Med tanke på värmen var det skönt att middagens hölls i det något kallare vita stallet med fönster för att till kvällen sedan flytta över till den stora mäktiga ladan för att fortsätta med brudvals, tårta och fest. Vilken lokal! Framförallt när mörkret fallit då lamporna sken och festen var i fullgång. Även då var det lika ljummet utomhus och gästerna njöt av den fina sommarkvällen. En oerhört känslofylld dag som jag, Mathilda, är så glad att jag har haft möjlighet att föreviga

Letar du efter bröllopsfotograf? Oavsett om du planerar bröllop på Stallgården – eller någon annanstans i världen, skicka din förfrågan till oss idag!

HIGHLIGHTS


Nedan kan du se ett urval bilder från dagen. Vi levererar alla bra bilder till brudparet och detta är endast en liten del av dem som vi tycker sammanfattar dagen och dess höjdpunkter.

VILL DU BOKA OSS
TILL DITT BRÖLLOP?