Bröllop på Sofiero gård
|

5 bröllopslokaler i västra Skåne


Bröllop med jakttema
www.photodesign.nu
Bröllop med jakttema

Letar du efter den perfekta bröllopslokalen i skåne?


Här i Skåne finns ett stort utbud av vackra lokaler. Vi har listat några av våra favoriter nedan!

Det kan vara svårt att hitta rätt lokal till sitt bröllop. Som lite hjälp har vi listat våra 5 favorit bröllopslokaler i Skåne.

Att tänka på när man väljer lokal är att hitta en som stämmer överens med känslan man vill åt på bröllopet. Här finns allt från mysiga ladugårdar till storslagna slott.

1

Stallgården i Fuglie

Stallgården är otroligt vacker plats med fin natur och med vackra rustika lokaler. Här finns verkligen ett perfekt helhetskoncept för bröllop, med allt från förberedelser till ceremoni, mingel, middag och fest.

Det finns flera rum att göra sig i ordning i. Ett vackert rum för bruden och hennessina tärnor och en riktig mancave för brudgummen och hans marskalker. Man blir alltid lika överraskad när man fotograferar bröllop på Stallgården då de alltid fixat med något nytt fint inför varje säsong. Skyltar som tex “pusshållplats”, den vackra gungan eller en egen liten bro –  hittar man här! Alla tycker vi om olika saker och därför blir just varje bröllop på Stallgården så unikt.

Stallgården är en av våra topp 5 bröllopslokaler i skåne.

Bröllop på Stallgården i Vellinge
bröllopslokaler i skåne

BRÖLLOP VI FOTOGRAFERAT PÅ

Stallgården i Fuglie


2

Sofiero gård i Helsingborg

Sofiero gård är en av de, enligt oss, finaste bröllopslokalen i Helsingborg. Ett guldkorn precis utanför city. Här finns ett lugn som på landet, men med närhet in till stan. Sofiero gård är belägen nästan mitt emot Sofiero slott, men får inte förväxlas med varandra. Denna mysiga loge är perfekt för bohemiska och lantliga bröllop och stora fester. Med logens stora fönster och möjlighet för brudparet att själva inreda precis som de vill ha det.

Sofiero gård är en av våra topp 5 bröllopslokaler i skåne.

bröllopslokaler i skåne Sofiero gård

BRÖLLOP VI FOTOGRAFERAT PÅ

Sofiero gård


3

Bläsinge gård i Jonstorp

Festlokalen på Bläsinge gård är inrymd i en gammal ladugård och har en vacker och rustikt känsla. Att samla vänner och familj på Bläsinge gård är verkligen något extra! Det perfekta stället om man vill att gästerna ska ha möjlighet att sova över. Det ligger nämligen ett vandrarhem/pensionat precis i anslutning till lokalen.

Letar ni efter en rustik bröllopslokal har ni hittat rätt! Ni har väl inte missat den mysiga belysningen? Vilken lokal!

Bläsinge gård är en av våra topp 5 bröllopslokaler i skåne.

bröllopslokaler i skåne Bläsinge gård Jonstorp

BRÖLLOP VI FOTOGRAFERAT PÅ

Bläsinge gård


4

Norrvikens trädgårdar i Båstad

Bröllop på Norrvikens trädgårdar i Båstad är något alldeles extra! Med vackra trädgårdar, perfekt för utomhus ceremoni. Men även möjligheterna inomhus och för bröllopsmiddag är fantastisk. På Norrvikens trädgårdar spelar det ingen roll om solen skiner eller om regnet öser ner – du kan vara säker på att få en fantastisk dag oavsett.

Det finns också så många vackra platser att fotografera porträtt, bilder på er två. Allt från ljusa platser med blommor och grönt till den förtrollande och mörka “John Bauer” skogen.

Norrvikens trädgårdar är en av våra topp 5 bröllopslokaler i skåne.

bröllopslokaler i skåne Norrvikens trädgårdar

BRÖLLOP VI FOTOGRAFERAT PÅ

Norrvikens trädgårdar


5

Maryhill Estate fd. Örenäs slott

Att samla vänner och familj för bröllop på Örenäs / Maryhill Estate är verkligen något extra! Örenäs slotts / Maryhill Estates lokaler är väldigt romantiska och vackra.
Vi tycker att bröllop på Örenäs slott / Maryhill Estateär otroligt vackert, bland annat med tanke på den fina naturen runt om med utsålt även sundet. Det ligger precis ovanför Ålabodarna nedanför Glumslöv, strax utanför Helsingborg.  Från slottsträdgården kan man även se över till Ven, danska kusten och Köpenhamn.

Maryhill Estate är en av våra topp 5 bröllopslokaler i skåne.

bröllopslokaler i skåne Maryhill estate

BRÖLLOP VI FOTOGRAFERAT PÅ

Maryhill Estate / Örenäs slott


bröllopslokaler i skåne din bröllopsfotograf Mathilda

REDO ATT MÖTA DIN

BRÖLLOPSFOTOGRAF I SKÅNE?

Vad kul att du hittade hit i jakt på rätt lokal till ditt bröllop. Jag är Mathilda, en av två fotografer bakom Photodesign. Vi arbetar som bröllopsfotografer och har förevigat 200st bröllop runt om i Sverige (och även ett par på Island).

Genom att klicka på knappen nedan kommer du till vår kontaktsida med ett formulär du kan fylla i din förfrågan för att se om vi är tillgängliga .

Vi ser fram emot att höra från dig!