5 bröllopslokaler i västra Skåne

20 mars, 2020

1.

Bröllop på Stallgården i Vellinge

Stallgården är otroligt vacker plats med fin natur och med vackra rustika lokaler. Här finns verkligen ett perfekt helhetskoncept för bröllop, med allt från förberedelser till ceremoni, mingel, middag och fest.

Det finns flera rum att göra sig i ordning i. Ett vackert rum för bruden och hennessina tärnor och en riktig mancave för brudgummen och hans marskalker. Man blir alltid lika överraskad när man fotograferar bröllop på Stallgården då de alltid fixat med något nytt fint inför varje säsong. Skyltar som tex “pusshållplats”, den vackra gungan eller en egen liten bro –  hittar man här! Alla tycker vi om olika saker och därför blir just varje bröllop på Stallgården så unikt.

Här kan du se exempel på bröllop vi fotograferat på Stallgården.

Sofia & Eduardo - Klicka här.

Josephine & Thomas - Klicka här.

Bröllop på Stallgården i Vellinge
Bröllop på Stallgården i Vellinge
Romantiskt bröllop på Stallgården
Romantiskt bröllop på Stallgården

2.

Bröllop på Sofiero gård

Sofiero gård är en av de, enligt oss, finaste bröllopslokalen i Helsingborg. Ett guldkorn precis utanför city. Här finns ett lugn som på landet, men med närhet in till stan. Sofiero gård är belägen nästan mitt emot Sofiero slott, men får inte förväxlas med varandra. Denna mysiga loge är perfekt för bohemiska och lantliga bröllop och stora fester. Med logens stora fönster och möjlighet för brudparet att själva inreda precis som de vill ha det.

Se exempel på ett bröllop vi har fotograferat på Sofiero gård.

Emelie & Robert - Klicka här.

Bröllop på Sofiero gård
Bröllop på Sofiero gård
Bröllop på Sofiero gård

3.

Bröllop på Bläsinge gård

Festlokalen på Bläsinge gård är inrymd i en gammal ladugård och har en vacker och rustikt känsla. Att samla vänner och familj på Bläsinge gård är verkligen något extra! Det perfekta stället om man vill att gästerna ska ha möjlighet att sova över. Det ligger nämligen ett vandrarhem/pensionat precis i anslutning till lokalen.

Letar ni efter en rustik bröllopslokal har ni hittat rätt! Ni har väl inte missat den mysiga belysningen? Vilken lokal!

Här kan du se fler bilder från ett bröllop som vi har fotograferat här:

Cecilia & Rikard - Klicka här!

Bröllop på Bläsinge gård
Bröllop på Bläsinge gård
Bröllop på Bläsinge gård
Bröllop på Bläsinge gård

4.

Att samla vänner och familj för bröllop på Örenäs är verkligen något extra! Örenäs slotts lokaler är väldigt romantiska och vackra.

Vi tycker att bröllop på Örenäs slott är otroligt vackert, bland annat med tanke på den fina naturen runt om med utsålt även sundet. Det ligger precis ovanför Ålabodarna nedanför Glumslöv, strax utanför Helsingborg.  Från slottsträdgården kan man även se över till Ven, danska kusten och Köpenhamn.

Här kan du se fler bilder från ett bröllop som vi fotograferat här:

Sara-Maj & Pierre-Yves - Klicka här!

Bröllop på Örenäs Slott
Bröllop på Örenäs Slott
Bröllop på Örenäs Slott

5.

Norrvikens trädgårdar, Båstad

Bröllop på Norrvikens trädgårdar i Båstad är något alldeles extra! Med vackra trädgårdar, perfekt för utomhus ceremoni. Men även möjligheterna inomhus och för bröllopsmiddag är fantastisk. På Norrvikens trädgårdar spelar det ingen roll om solen skiner eller om regnet öser ner - du kan vara säker på att få en fantastisk dag oavsett.

Det finns också så många vackra platser att fotografera porträtt, bilder på er två. Allt från ljusa platser med blommor och grönt till den förtrollande och mörka "John Bauer" skogen.

Här är ett exempel på ett bröllop som vi fotograferat här, när det regnade så mycket att vi inte kunde lämna bröllopslokalen.

Susanna & Niklas - Klicka här.

SHARE THIS STORY